Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

10VNT Galingas Lipni Ne ženklas Lipdukas Sienos Laikikliai, Kabliukai Silikono Saugojimo Kabinti Magija Lipdukai, Virtuvės Reikmenys

10VNT Galingas Lipni Ne ženklas Lipdukas Sienos Laikikliai, Kabliukai Silikono Saugojimo Kabinti Magija Lipdukai, Virtuvės Reikmenys

Namo Saugojimo Ir Organizacijos

    €2.61 €4.76
    • (1)

SKU: w141749

Žymos: vyšnių vaisių pašalinti, medžiaga sieninio laikiklio, u pakabos, kelnės stovo plastiko, medinių gyvūnų vilna, kabliukas tvirtinamas prie sienos, retro sienos pakaba elnias, galia silicio, 0g pakabos, šalikas diržas.

Specifikacija:

  • Modelio Tipas: NĖRA
  • Nėra. Kabliukų: 10
  • Medžiaga: PP
  • Kilmės: KN(Kilmės)

ypatybė: kablys tinka prieškambaryje, koridoriuje, vonios kambarys, virtuvė, miegamasis, drabužinė, svetainė, vonios kambarys, kabinetas.

Geriausias kablys Kalėdų dekoracijas.

Ji yra lengva įdiegti ir pašalinti.Prieš klijuojant, prašome nuolat paviršius sausas ir švarus, ir išspauskite orą iš centro į kitą pusę, kad kablys visiškai klijuoti prie sienos.

Pastaba, nėra pakabinti antsvorio, brangus arba silpnumo produktų, o ne naudoti juos aplinkoje, kur temperatūra yra per žema.

Netinka sausos sienos, tapetai, dažytos sienos ir šiurkštūs paviršiai.Kai jūs prilimpa prie paviršiaus, jūs negalite perkelti jį, ir sienos gali būti pažeistas.

specifikacija

Dydis: 6*6*1.8 cm

spalva: Skaidri spalva

Medžiagos: PVC, nerūdijantis plienas

Guolis svoris: per 10kg

Sąrašas:

10*kabliukai

Jums taip pat patiktų