Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

LED Touch Skaitmeninis Laikrodis-Žadintuvas Šviesumo Reguliavimas Super Garsiai Buzzer Alarm Dvigubas Maitinimo šaltinis Tinka Miega Žmonės

LED Touch Skaitmeninis Laikrodis-Žadintuvas Šviesumo Reguliavimas Super Garsiai Buzzer Alarm Dvigubas Maitinimo šaltinis Tinka Miega Žmonės

Laikrodžiai

    €3.61 €6.57
    • (1)

SKU: w139572

Žymos: dviguba prasme ps5, luminova, 3v buzzer, buzzer, reguliuojamas maitinimo reikmenys, laikrodis, fm radijas, žadintuvas skaitmenų, sieninis laikrodis, laikrodis skaitmenų, KOMPIUTERIO Maitinimo šaltinis.

Specifikacija:

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Yra Protingas Prietaisas: No
  • Forma: Vieno Veido
  • Motivity Tipas: Skaitmeninis
  • Funkcija: Liesti Jutiklis
  • Formos: Aikštė
  • Stilius: Modernus
  • Ekrano Tipas: led

Aprašymas:

--Dizainas yra paprastas ir elegantiškas, full LED veidrodis ekranas, high-end atmosferą, išvaizdą priima modelis technologija, ir ranka, jaučiasi patogiai.Jis tinka miegamajame, gyvenamasis kambarys, studijų ir lauko naudojimui (įskaitant 4 3A baterijas).Tai gali būti gerai integruota į įvairių naudoti aplinkoje, be yra nepageidaujama.

--Paprasta operacija, kiekvienas mygtukas atitinka funkciją, paprasta ir lengva naudoti.

--42 aukštos kokybės LED lemputė karoliukai, kuris gali būti koreguojamas 6 lygių ryškumo, ir gali būti pritaikyti optimalų ryškumą įvairiomis naudoti aplinkoje.

--Parama 12 valandų 24 valandas vienas-pagrindinis jungiklis.

--Touch žadintuvo atidėjimo funkcija (po to, kai žadintuvas skamba, jums reikia tik braukite pirštu per viršų atidėti žadintuvo signalą 5 minutėms.Paspauskite ir palaikykite nuspaudę signalą mygtuką, norėdami išjungti signalą.Jei jums reikia pradėti iš naujo, paspauskite ir palaikykite nuspaudę signalą mygtuką. )

--Paramos greito įkrovimo, du USB įkrovimo jungtys, išėjimo taškas yra 5v 2 spaudos galite greitai įkraukite du prietaisus vienu metu. (Naudojant bateriją, ji gali tik galia, žadintuvas, ir nepalaiko greito įkrovimo)

- Dvejopo energijos tiekimo darbo režimą: 4XAAA baterijos arba išorinį 5V maitinimo šaltinis (be maitinimo, tik laidų) (baterija, gali būti naudojama verslo keliones, ir į maitinimo prijungtas namuose).Valstybės išoriniu maitinimo šaltiniu, 3A baterija yra neveikiantis ir nesuteikia žadintuvas maitina.

--65-100dB didelis sirena signalizacijos, tinka miega žmonės ir neprigirdinčiųjų.

Techniniai duomenys:

Gaminio dydis: ilgis 4.9*2.6*1.4 cm

Ekrano dydis: 5 coliai

Šrifto spalva: žalia ir balta

Pakuotė:

1*Host

1*USB įkrovimo kabelis

1*anglų vadovas

Jums taip pat patiktų