Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Vielos ritė WH 65 pc (Z) Pierce meistras

Vielos ritė WH 65 pc (Z) Pierce meistras

Žvejyba

    €0.94 €1.04
    • (1)

SKU: w137962

Žymos: Ritė Tėvas, ritė kapitonas 15, jig vielos, ritė master 30, ritė master v3, ritė meistras mini, "pasidaryk pats" ritė meistras, ritė vienetas, spyruoklės viela, medvilnės ritės.

Specifikacija:

  • Prekės Pavadinimas: Kita

Vielos ritė WH 65 pc (Z) Pierce meistras

Vielos ritė iš bendrovės pm, žinoma, nusipelno daug dėmesio, nepaisant savo paprastumo.Čia dizaineriai apgalvota viskas iki smulkiausių detalių, kaip ir kitose pm produktus.Pažiūrėkime, kas yra ypatingas apie tai, atrodytų, paprasti, produktas.

Pirma, tai yra labai patogus, dizainas-bėgikas, pašalinti ritės nuo langelio, yra taip, tai, ko jis prašo nustatyti pagal rodomojo piršto.Tuo pačiu metu žvejai gali перещёлкивать runner, tiesiog lenkimą ir lenkimą ir tuo pačiu metu su nykščio lėtai ritė būdas keliauti.Tai bus vertinama visų žvejų, kurie žino, kaip svarbu dirbti trinties su didelių žuvų, nes tai yra būtina palikti spręsti, leiskite žuvis mirti ir tada veda į krantą.

Antra, yra ne metalo dalis šioje produktų-nėra jokių rūdžių, ir naudojamas plastikas yra toks stiprus, kad jis nėra pertraukos, net jei jums važinėti automobiliu.

Techniniai duomenys:

• Korpuso medžiaga-atsparus šalčiui, atsparus smūgiams polikarbonato

• Įrašykite ir kamščiu;-Polikarbonatas

• Skersmuo ritė: 65mm

• Spalva: žalia

Jums taip pat patiktų