Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Vickers, hidrauliniai mentiniai siurblio dalių V10-1P5P-11C Pakeitimo

Vickers, hidrauliniai mentiniai siurblio dalių V10-1P5P-11C Pakeitimo

Įrankiai

    €94.55
    • (0)

SKU: w135820

Žymos: tio pepe vyno, lydmetalis t13 bl, laprop apima, vfr 1200f krepšys, snoopy costum, psn kodus ps4, undead resine, twist plug 20, snorlax indija.

Specifikacija:

  • Tipas: V Serija-Mentiniai siurblys
  • Produktas: Hidrauliniai mentiniai siurblys
  • Modelio Numeris: V10-1P5P-11C20
  • Spaudimas: Aukšto Slėgio
  • Medžiaga: Ketaus
  • Plcae Kilmės: Kinija,Kinija(Žemyninė)
  • Naudojimas: Hidraulinės Pavaros Srityje

Vickers, hidrauliniai mentiniai siurblio dalių V10-1P5P-11C Pakeitimo

Prašome pažymi,ši nuoroda yra:

Vickers, Mentiniai siurblys V10-1P5P-11C20

Jei reikia kitos rūšies,prašome susisiekti su mumis arba ieško mūsų parduotuvėje,ačiū.

V10 & V20 Srityje, įrodyta, Eaton V10 ir V20 fiksuotojo poslinkis mentiniai siurbliai yra bendra pirmasis pasirinkimas, vidutinio ir žemo slėgio mobiliojo ir pramonėje visame pasaulyje.Galima su integruotu srauto reguliavimo vožtuvai, supaprastinti sistemos projektavimas ir įrengimas, šie siurbliai yra ne tik plačiai naudojami kaip bandomieji ir pagalbiniai siurbliai sudėtingas sistemas, bet ir de facto standartas sunkiasvorių sunkvežimių ir interstate autobusai.Slėgiu subalansuotas, modulinė konstrukcija sumažina triukšmą, prailgina gyvenimą ir pagerina darbingumo įvairių galimų poslinkių leidžia įvairesnių programų 12-mentiniai sistemos ir vidaus-mentiniai dizaino sumažinti srauto pulsations ir triukšmo Pastabos: 1,Specilized į producting hidrauliniai mentiniai siurbliai,kasetė rinkiniai. 2,Pakeitimas rinkos Vickers,Dension,Tokimec,YuKen ir t.t. 3, Stabilią kokybę ir konkurencingą kainą, bus užtikrinta. 4,Vieno langelio perkant už hidrauliniai siurbliai accessiores už savo pasirinkimą. 5,OEM replacement martket 100% įdiegti 6, Profesinės technikos skyrių ir veiksmingos prekybos paslaugos jums visada.

Mūsų produktai palaiko didmeninės prekybos, mes suteiksime daugiau nuolaidų, jei turite didelių užsakymo kiekio,prašome susisiekti su mumis, ačiū jums labai!Mes turime profesionalus gamintojas gamyklų ir profesinės technologija.

Mūsų kiti hidrauliniai produktus

1. Hidrauliniai Orbita Varikliai 2. Hidrauliniai Orbitrol Vairo Vienetai 3. Hidraulinių Pavarų Siurbliai 4. Hidraulinio Stūmoklio Siurbliai 5. Hidraulinės Valdymo Vožtuvai 6. Hidraulinio Siurblio Dalys 7. Hidraulinės Alyvos Cilindrų 8. Hidraulinės Vamzdžių Montavimo

Gerbiami Pirkėjas, dėkojame, kad pasirinkote mūsų produktus.Prašome šviesiai iki 5 - žvaigždučių mums.Jei jaučiate kokį nors nepasitenkinimą, prašome nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu.

Jums taip pat patiktų