Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Mokymosi Jutimo Užimtas Lentos, Žaislai Berniukams, Mergaitėms Pateikti Dovana 2 3 4 Metų amžiaus Ikimokyklinio Kelionės Pagrindinių Įgūdžių

Mokymosi Jutimo Užimtas Lentos, Žaislai Berniukams, Mergaitėms Pateikti Dovana 2 3 4 Metų amžiaus Ikimokyklinio Kelionės Pagrindinių Įgūdžių

naujas

    €4.96 €8.26
    • (0)

SKU: w13562

Žymos: vonios kambarys rodiklis užraktas, jutimo žaislai, skirti specialiųjų poreikių adhd autizmas, jutimo žaislas, didelis veiklos valdyba, autizmo jutimo žaislas, minipresso wacaco, activ valdyba, palieskite žaislas, mediniai montessori jutimo valdyba, fidget žaislas.

Specifikacija:

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Įspėjimas: NĖRA
  • Amžius: 5-7 Metų
  • Sertifikavimo: Kinija sertifikuotas (3C)
  • Modelio Numeris: mokymosi žaislai

Aprašymas:

MAIŠELIS DIZAINAS UŽIMTAS VALDYBA: Užimtas Lenta yra, pavyzdžiui, rankinės,ši lenta yra kelionės.Tai yra puikus žaislas vaikams išmokti suknelė patys, geras švietimo žaislas, skirtas ikimokyklinio mokymo priemones, namų mokymo priemones, o taip pat tėvų ir vaikų veiklos, žaislų!

ŠVIETIMO TOYSET: Gali padeda gerinti vaikų rankų judesių koordinavimą, pažintinių gebėjimų ir vaikų motorikos įgūdžius ir savarankiškai, gebėjimas suknelė, visiškai įgyvendinti vaiko veikimo ir kūrybiškumą.

MOKYMASIS PER žaidimus: įdomus ir efektyvus būdas mokytis ir praktikos pagrindiniai padažu įgūdžius, savo tempu, o žaisti ir dirbti slaugos įgūdžių savarankiškai vaikų kasdieniame gyvenime.

Lengvas IR NEŠIOJAMAS: Pagamintas iš minkštos medžiagos skiaute, laive yra lanksti nėra kietų kampų.didžiosios kelionės žaislų pasirinkimas.

DOVANA VAIKAMS: Tai išmokti suknelė veiklos valdyba yra puiki dovana vaikams.

Specifikacija:

Medžiaga: Audinys

Dydžių Lentelė:

Dydis: 35.5x26cm / 13.98x10.24inch

Komplektą Sudaro:

1 Set Užimtas Valdybos Montessori Žaislai

Pastaba:

Spalvos gali šiek tiek skirtis, dėl spalvų kalibravimo kiekvieno stebėti.

Prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Jums taip pat patiktų