Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Energiją Taupančių Saulės LED Santa Claus Sniego, Vėjo Varpeliais, Balkonas, Vaikų Kambario Dekoro Sodo Kabinti Šviesos Lempos Dekoracija Dovanos

Energiją Taupančių Saulės LED Santa Claus Sniego, Vėjo Varpeliais, Balkonas, Vaikų Kambario Dekoro Sodo Kabinti Šviesos Lempos Dekoracija Dovanos

Namų Dekoras

    €3.91 €6.20
    • (1)

SKU: w134978

Žymos: saulės vėjo varpeliais, žibintais, gamtos windchimes vėjo varpeliais, metalo amatų vėjo varpeliais, naujovė saulės vėjo varpeliais, saulės šviesa, vėjo varpeliais, moon, saulės energija varomas vėjo varpeliais, žibintai, metalo vėjo varpeliais šviesos, saulės apšviesta vėjo varpeliais, vėjo varpeliais saulės, krištolo šviesa "pasidaryk pats" vėjo varpeliais.

Specifikacija:

  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Temos: žmonės
  • Stilius: Amerikietiško Stiliaus

Kulka Taškų:

1、Aukštos kokybės Medžiagų: vėjo varpelių šviesos yra pagamintas iš aukštos kokybės ABS ir PVC medžiagų, IP65 vandeniui, ir tai yra gera anti-išblukimo efektą.

2、Greta Kalėdų Dekoro: šviesa yra puikus Kalėdų dekoro su 6 LED žibintai.

3、Saulės Vėjo Varpelių: vėjo varpelių yra pastatytas į aušros jutiklis temstant, kuri gali automatiškai įkrauti saulės energija ne mažiau kaip 8 valandas saulėje, ir dirbti blykstės režimas naktį.

4、Automatinio aptikimo Funkciją: šviesa automatiškai išsijungia, kai yra dienos, ir jis automatiškai įsijungia, kai ji yra nakties.

5、Masto Programos: Pridėti šiluma ir žavinga atmosferą, kad jūsų sodas, terasa, vejos, veranda, vartai, tvoros ir kiemas.

Savybės:

Aukštos kokybės Medžiagos: vėjo varpelių šviesos yra pagamintas iš aukštos kokybės ABS ir PVC medžiagų, IP65 vandeniui, ir tai yra gera anti-išblukimo efektą.

Greta Kalėdų Dekoro: šviesa yra puikus Kalėdų dekoro su 6 LED žibintai.

Saulės Vėjo Varpelių: vėjo varpelių yra pastatytas į aušros jutiklis temstant, kuri gali automatiškai įkrauti saulės energija ne mažiau kaip 8 valandas saulėje, ir dirbti blykstės režimas naktį.

Automatinio aptikimo Funkciją: šviesa automatiškai išsijungia, kai yra dienos, ir jis automatiškai įsijungia, kai ji yra nakties.

Platus Programas: Pridėti šiluma ir žavinga atmosferą, kad jūsų sodas, terasa, vejos, veranda, vartai, tvoros ir kiemas.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Saulės Vėjo Varpelių Šviesos

Medžiaga: ABS plastikas+PVC

Dydis: apie 80*12,5 cm/31.50*4.92, kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuotės dydis: apie 13*13*8.5 cm/5.12*5.12*3.35 į

Baterija: 1.2 V 600mah (AA Ni-MH)

Jungiklis: ON/OFF (Pagal skydelio)

Įkrovimo laikas: 8 valandos tiesioginiai saulės spinduliai, aplinkos (remiantis oro sąlygų, baterija laiko ir saulės padėtį)

Darbo Laikas: 8 valandas, visas už

Saulės Skydelis: Polikristaliniai Saulės Skydelis

Atsparus vandeniui Klasė: IP65

Pakavimo Sąrašas:

1 x Saulės Vėjo Varpelių Šviesos

(Tik pirmiau pakuotės turinį, kiti produktai nėra įtraukti.)

Pastabos:

1. Dėl skirtingo kameros įranga, šviesos intensyvumo ir ekranus, spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo parodytos nuotraukose.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti paklaida 0,1-2cm.

3. Šviesos skleidimo metu produktas yra pagrįstas oro sąlygos, baterija laiko ir saulės padėtį, todėl pabandykite pakabinti produktas, vieta, kur ji gali būti visiškai veikiami saulės.

Nikolai Syachin

    5
2020-11-08

Recommend, product consistent with the description, very fast shipping.

Jums taip pat patiktų