Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

2020 Naujas TV Stick MiraScreen 2.4 / 5G Wifi Dongle TV Imtuvas Paramos HDMI Miracast HDTV Ekranas Dongle TV Stick, Skirtą "Ios", "Android"

2020 Naujas TV Stick MiraScreen 2.4 / 5G Wifi Dongle TV Imtuvas Paramos HDMI Miracast HDTV Ekranas Dongle TV Stick, Skirtą "Ios", "Android"

naujas

    €8.36 €20.90
    • (1)

SKU: w13445

Žymos: anycast usb, microsoft wireless display adapter v2 vadovas, "airplay" garso, varpelių mesti, apachi wifi hdmi, tinklo stick, "android" tv stick, hdmi ekrano veidrodis, miracast, miracast "android" telefonas tv.

Specifikacija:

  • Dropshopping: Parama
  • Prekės Pavadinimas: SHZONS
  • Modelio Numeris: wireless display adapter
  • Veikimo Sistema: "Android"
  • Jungtys: USB
  • Įrašymo: No
  • Tipas: Aukštos Raiškos
  • Gebėjimas Dekoduoti: STANDARTAS
  • Nuotolinio Valdymo Pultas: NĖRA Įtrauktos
  • Standžiojo Disko Talpa: < 100 GB

Kulka Taškų:

1、Belaidžio HD 1080P Ekranas: HD 1080P žiūrėjimo patirtį didelio ekrano, naudojant funkcijas Miracast, dėl DLNA ir "AirPlay" per WiFi ryšį.Atspindinti visą ekraną smartfon/tabletė/VNT kito didelio ekrano su HDMI sąsaja (pvz., HDTV, monitorius) ir projektorius), mėgautis galutiniam didelis ekranas.

2、Patogu: nereikia įdiegti jokių programų, plug and play, galite mėgautis pramogos dideliame ekrane vos 3 veiksmus: plug-in - ryšys - veidrodžius.Įkiškite adapterį į HDMI prievado, pasirinkite atitinkamą HDMI kanalo, įdėkite USB į išorinį maitinimo adapterį (mobiliųjų telefonų kroviklį), ir įdiegti nešiojamas ant didelio ekrano, pavyzdžiui, TELEVIZORIAUS ar projektoriaus.

3、 " High-definition Žaidimai: Prijunkite mobilųjį telefoną prie didelio ekrano TELEVIZORIŲ/monitorių, galite mėgautis žaisti žaidimus, 3D žaidimai ir namų kino teatro, turėti gerą laiką.

4、Maži, kad Didelis Ekranas: Iš mažo į didelį ekraną ir belaidį ekrano, C13 pats ekranas, prietaisas verčia turinio, mobiliųjų telefonų ir tabletes su HDMI prietaisų, tokių kaip TELEVIZORIAI ir projektoriai, tinka home entertainment/verslo/mokslo/mokymo.

5、Platus Suderinamumas: Wi-fi ekranas dongle palaiko Android/IOS/planšetinio kompiuterio/nešiojamas, parama Android 4.4 ir anksčiau, paramos nešiojamojo kompiuterio ekranas tuo pačiu ekrane, gali būti naudojama namų, pramogų, e-mokymosi, švietimo, pristatymą, verslo susitikimų/konferencijų.Iš išmanusis telefonas, planšetinis kompiuteris HD wireless ekranas Televizoriai, monitoriai ir projektoriai.

Techniniai duomenys:

Modelis: C13 Belaidžio Ekrano Dongle

Medžiaga: ABS plastikas

Spalva: juoda

Dydis: apie 183*52*13 (mm)/7.20*2.05*0.51 į

PROCESORIUS: RK3036

Operacinė sistema: Linux 3.0.8

Palaikomos sistemos: "Android" /Mac/IOS/ " Windows

Parama, vaizdo formatai: MKV, WMV/VC-1 SP/MP/AP, MPG, MPEG, dat, avi, mov, iso, mp4, rm, H. 265, real-time video 8/9/10, iki 1080P

Parama garso formatas: MP1/MP2/MP3/WMA/OGG/ADPCM-WAV/PCM WAV/AAC

Paramos nuotraukos formatas: GIF/PNG/BMP/TIF/JPG/TIFF

HDMI: 1*viešojo HDMI

DC: 1*Micro USB

Pakavimo Sąrašas:

Belaidžio WiFi Ekranas Dongle*1

Įkrovimo Kabelis*1

Instrukcija*1

Pastaba:

Šviesos fotografavimo ir skirtingų ekrano gali sukelti spalvos elemento paveikslėlyje gali būti šiek tiek skirtis nuo realios prekės.Leistinas matavimo paklaida yra -1-3cm.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jums taip pat patiktų