Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Sieninis laikiklis, skirtas "Google" pradinis Laikiklis Pakaba Stovi Rankena Smart Speaker Laikiklis, Virtuvės, Miegamojo Namų Garsiakalbis Priedų

Sieninis laikiklis, skirtas "Google" pradinis Laikiklis Pakaba Stovi Rankena Smart Speaker Laikiklis, Virtuvės, Miegamojo Namų Garsiakalbis Priedų

Skaitmeniniai Garso Ir Vaizdo Įrašai

    €2.87 €4.78
    • (0)

SKU: w134348

Žymos: grindų garsiakalbio stovas, "google" pradinis mini stendas, sonos speaker sienos skliausteliuose, "bluetooth" mini garsiakalbis, Garsiakalbio Stovas, lizdas smart wifi, portabl garsiakalbis, homekit jungiklis, sonoff fob, kyyslb garsiakalbis.

Specifikacija:

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Pakuotė: Taip
  • Elemento Tipas: STENDAS
  • Prekės Pavadinimas: centechia
  • Modelio Numeris: Dėl "Google" pradinis Mini garsiakalbio stovas
  • Medžiaga: Plastikiniai

Aprašymas:

Šio namo mini tvirtinimo prie sienos, jūs galite patalpinti jūsų mini bet kur ant sienos jūsų namuose, iš virtuvės, miegamieji.Mėgaukitės savo mini visų patogumui, naudojant šio namo mini priedai!

Šio namo mini kalno yra skirta lengvas montavimas su slydimo į slydimo-off dizainas.Po varžtais namų mini laikiklis ant sienos, tiesiog įdėti savo mini ir dabar tvirtai pateikti!

Buveinės mini montavimo atramos yra skirtos angos su tuo mygtuką, norėdami išlaikyti geriausią garsiakalbio funkciją.Angos šio Namo Mini pakaba taip pat gali sustiprinti kabelių valdymo!

Sienos tvirtinimas mini yra paruošta kieto polipropileno su tvirtumu.Šis mini atrama, taip pat šilumos varža, kuri neleidžia jūsų Namuose mini iš daugiau nei šildymas.

Pakuotė:

1*Laikiklis

2*Dvigubas susidūrė su lipnia juosta

Jums taip pat patiktų