Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Duomenų Varlė Vaizdo Žaidimų Konsolės Bevielio ryšio USB Nešiojamą Retro Žaidimas Pastatytas 1700+ NE 8 Bitų Žaidimas Mini Konsolės Dendy Duble Gamepad

Duomenų Varlė Vaizdo Žaidimų Konsolės Bevielio ryšio USB Nešiojamą Retro Žaidimas Pastatytas 1700+ NE 8 Bitų Žaidimas Mini Konsolės Dendy Duble Gamepad

Vaizdo Žaidimai

    €11.16 €18.61
    • (3)

SKU: w13391

Žymos: vaizdo konsolės x, žaidimas retro, eikite kišenėje, lauke retro žaidimų konsolės, dekoro retro, vibrat, rg 351p, NINTENDO JUNGIKLIS, vaiduoklis stick, Kontrolės.

Specifikacija:

  • Atnaujinti funkcija 3: Paramos išsaugoti žaidimą
  • Feature4: Kišeninių Vaizdo Žaidimų Konsolės
  • Funtion1: hdmi išėjimas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: Vaizdo Žaidimų Konsolės
  • Sertifikavimo: CE
  • Baterija: pasirinktinai
  • Atnaujinti funkcija 2: Paramos parsisiųsti žaidimą
  • Funtion3: Vaizdo Žaidimų Konsolės
  • Funtion2: Plug and play
  • Pakuotė: Taip
  • Atnaujinti funkcija 1: Built-in 1700+ NE Žaidimai
  • 4 funkcija: Y2 Žaidimų konsolės
  • Funkcija 1: Retro žaidimų konsolės
  • Jutiklinis Ekranas: No
  • Komunikacijos: USB
  • Spalvotas Ekranas: Taip
  • 3 funkcija: Paramos Projektorius Produkcija
  • Modelio Numeris: Y2 HDMI
  • Ekrano Dydis: No
  • 2 funkcija: Priešdėlis žaidimų konsolės Dendy
  • Prekės Pavadinimas: DUOMENŲ VARLĖ

*Apie Pristatymą:

Mielas drauge,mes siūlome jums pasirinkti "www.driftdevil.lt Standartinis Pristatymas",Dauguma šalių gali suteikti 7-25 dienomis!Jei pasirinksite "Nemokamas Pristatymas"Numatytasis Metodas,jis gali atvykti per 35-70 dienų.

*Apie Dropshipping:

DataFrog Parduotuvėje bendradarbiavo su daugeliu Dropshippers su tūkstančiais užsakymus ir turi didžiulę patirtį.Jei norite Dropshipping, kad priežasčių rinktis mūsų parduotuvės: 1.Įvairių aukštos kokybės logistikos metodus ir susisiekimo laiku gali patenkinti jūsų poreikius.Jei turite didesni poreikiai, tiesiog susisiekite su mumis ir mes galime taip pat atlikti! 2.Jei yra daug užsakymų pirmoje bendradarbiavimo, tada mes suteiksime VIP kainą ir greitas aptarnavimas ilgą laiką, ir gali būti nuoroda, tau vienam.Jūs galite pamatyti, kad jau yra keletas Dropshipping nuorodas mūsų parduotuvėje.Laukiame jūsų žinutė ir palikti savo kontaktinius duomenis (kaip Whatsapp), manau, kad mes galime bendradarbiauti geresnių, ačiū jums už jūsų pasirinkimas!

HD Vaizdo Žaidimų Konsolės PS1/SNES

Open Linux " kodo sistema,built-in 3000+/10000+ žaidimai PS1/ATARI/MAME/SFC/FC/GBA/GB/GBC/MD.Parama ieškoti žaidimai, surinkti žaidimai,išsaugoti žaidimo progresą ir pridėti žaidimus patys.

4K TV Retro Vaizdo Žaidimas Konsolės SEGA

3500+ Šviesą grąžinantys Žaidimai FC/SFC/GBA/SEGA/MAME.Paramos išsaugoti žaidimo progresą ir pridėti žaidimus, kuriuos patys ir renka games.

Y2S HD PLIUS LT Kortų Žaidimų Sąrašas:

http://www.datafrog.cn/upfile/2021020119090070.pdf

Y2S HD 750 Žaidimų Sąrašą:

http://www.datafrog.cn/upfile/2021020119072941.pdf

Y2 AV 600 Žaidimų Sąrašą:

http://www.datafrog.cn/upfile/2019051311193660.pdf

Y2HD Plius 1462 žaidimą sąrašas:

http://www.datafrog.cn/upfile/2020073110464663.pdf

Y2HD Plius 1984 žaidimą sąrašas:

http://www.datafrog.cn/upfile/2020073111012992.pdf jei negalite atidaryti URL ,galite susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo pirmas ir palikti savo el. pašto adresą,tada mes galėtume išsiųsti jums žaidimas, sąrašą.

Y2S HD PLUS:

Mes manome, kad mini žaidimų konsolių dabar lavinimo.Mažas ir kompaktiškas, jūs galite įdėti jį į savo kuprinę, ar kuprinė, pareikšti savo mėgstamų žaidimų konsolę ir žaisti klasikiniai žaidimai su draugais ar šeima.Prisimena iš vaikystės laimę, pamiršti rūpesčius gyvenimo ir darbo, manau, kad šis žaidimų konsolės gali atitikti jūsų Reikalavimus!Atminkite, kad šis produktas yra puikus pasirinkimas už gerus draugus!

Funkcijos Y2 Visos versijos

Pastaba:Tik Y2S HD/Y2S HD PLIUS Parama Išsaugoti Žaidimo Progresą! Mesti žaidimą: HDMI versija: Naudoti "1" kreiptuką, paspauskite [PASIRINKTI+START] tuo pačiu metu ir palaikykite 2s.AV-OUT versija: Naudoti "1" kreiptuką, paspauskite [B+START] tuo pačiu metu ir palaikykite 2s.

Tinka du būdai kaip naudotis:

Y2HD ir Y2S HD Plus žaidimų konsolių paramos 4k HD išvestis.Dar svarbiau, tiek jų palaiko namų projektorius-galia!Nebereikia nerimauti TV namuose, kad negali remti 4K HD išvestis ir praleisti žaidimas.Kaip ilgai, kaip jūs turite projektoriaus prietaiso, projektoriaus HD išvesties sąsaja, be jokių nustatymų ir operacijų, plug and play!Jūs galite mėgautis laimingą žaidimo metu.Mūsų žaidimų konsolė palaiko įvairių būdų, kaip naudoti, malonu tavęs!

Plug and Play,Build-in 1700 Žaidimai NE.

Siekiant sumažinti varginantis veikti mūsų žaidimų konsolės, tai " plug-and-play žaidimų konsolės yra specialiai skirtas jums.Jums tik reikia prijungti konsolės žaidimų į HD išvesties sąsajos, TV, ir jūs galite žaisti iš karto žaidimą!Paprasta operacija, be jokių sudėtingų naudojimo procesas! !Y2S HD PLUS yra patobulinta versija, Y2 HD.Mes turime pridėti daugiau nei 1700 NE žaidimai.Jei jums nepatinka mūsų built-in NE žaidimai, jūs galite atsisiųsti jūsų mėgstamą NE žaidimai save!Svarbiausia, mes turime atnešė daugiau naudos rusijos draugai.Mes pakartotinai panaudoti kitą TF kortelę ir pridūrė, 500+ rusijos žaidimai jums!

Y2 HD、Y2 HD PLIUS、Y2S HD ir Y2S HD Plius Žaidimo Puslapį Ekranas

1.Y2 HD PLIUS, plug and play, tiesiog naudokite P1 gamepad tiesiogiai pasirinkti savo mėgstamą žaidimą. 2.Y2 HD, plug and play, žaidimas yra suskirstytas į 6 modulius, kurių kiekvienas žaidimo modulis atitinka skirtingą daug žaidimų, tik reikia naudoti P1 gamepad pasirinkti atitinkamą modulį patekti į žaidimą.

Y2S HD Plius Žaidimo Puslapį Ekranas

Žaidimo sąsaja taip pat buvo atnaujintas pagal visus aspektus,paspauskite "Pasirinkti" + "Start" sistema bus priimti jus atgal į žaidimo meniu 1.Jūs galite laisvai pasirinkti, ar ištempti vaizdą, kad tilptų visą ekraną arba originalą saugo 2 nuotrauka.Žaidimų Konsolės Paramos PAL ir NTSC TV 3.Parama taupymo žaidimas iš karto, siekiant išvengti, kad žaidimas nuo būtinybės iš naujo

Kaip atsisiųsti daugiau žaidimų?

Parsisiųsti žaidimo URL: http://www.freeroms.com/gameboy_color.htm http://romhustler.net/roms/psx 1 ŽINGSNIS:Atsisiųsti"rom"NE žaidimas.STEP2:Įdėti"rom"į TF kortelę.3 VEIKSMAS:Rasti žaidimo sąraše.STEP4:Žaisti!!

Energijos Taupymas

Šis reguliatorius yra būtinas, dvi AAA baterijas ir mažas energijos ryšį infraraudonųjų spindulių pagalba , tačiau už transporto priežasčių, mūsų produktai neturi būti baterijos,Klientai turi įsigyti vietinėje parduotuvėje.

Pakavimo Sąrašas:

2 * Valdiklis (be baterijų) 1 * Žaidimas Stick 1 * Įkrovimo Kabelis 1 * Instrukcija

Y2HD Plius 1462:

1* TF kortelė(1462 Žaidimai) Reguliariai versija ir jokių kortelių skaitytuvą.Galite atsisiųsti jūsų mėgstamą NE žaidimai!

Y2HD Plius 1984:

1* TF kortelė(1462 Žaidimai) 1* TF kortelė(522 RU Žaidimai) 1* Kortelių skaitytuvas Galite atsisiųsti jūsų mėgstamą NE žaidimai!

Simit124

    5
2021-01-29

Very quickly and everything works! Connected to HDMI charging inserted into USB!!! Thank you!

Mayday 07

    5
2020-11-25

Perfect everything. Games included and I 've been able to put more games using the memory card that comes inside. The controls work very well and it is easy to use. Delighted with the purchase. Highly recommended

Skywalker Hh

    5
2021-01-12

All came the condition of the package is good everything corresponds and works!!

Jums taip pat patiktų