Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Atsparus Vandeniui Pet Šildomos Trinkelėmis Lova Aukštesnė Elektrinio Šildymo Kilimėlis, Pagalvėlė Pet Šuo, Katė Naujų Naminių Kačių Ir Šunų Šildymo Antklodė Žiemos Šiltas Kilimėlis

Atsparus Vandeniui Pet Šildomos Trinkelėmis Lova Aukštesnė Elektrinio Šildymo Kilimėlis, Pagalvėlė Pet Šuo, Katė Naujų Naminių Kačių Ir Šunų Šildymo Antklodė Žiemos Šiltas Kilimėlis

naujas

    €18.50 €25.69
    • (0)

SKU: w132913

Žymos: atsparus vandeniui antklodė folija, lovos šuo, mat šilčiau, ašara įrodymas šuo antklodė, atsparus vandeniui paremta šunų antklodės, 12v elektros šildymo kilimėlis, šuo suppli, katė šilčiau, pet šilčiau, pet.

Specifikacija:

  • modelis: Laiškas
  • Plauti Stilius: Atsparus vandeniui
  • Funkcija: Šildymas
  • Medžiaga: Poliesteris
  • Tipas: Šunys
  • Elemento Tipas: Lovų Dembliai
  • Svoris: 0.75kg
  • Modelio Numeris: Naujas Naminių Kačių Ir Šunų Šildymo Antklodė Žiemos Šiltas Kilimėlis

100% Brand New ir Aukštos Kokybės!!!Išlaikyti savo augintiniai, jaukus ir šiltas šią žiemą su Šildymu Šiltas pet kilimėlis!Puikiai tinka naudoti tiesiai ant grindų, viduje pet lovą ar net ir amatų ar automobiliu.Produkto Aprašymas:

Elemento Tipas:Pet Šildymo Kilimėlis

Medžiagos:Poliesteris,PVC

Savybė:Atsparus Vandeniui

Modelis:Pėdsaką,Raidė

Tikslinė Auditorija:Šunims,Katėms

Dydis(S):45*45 cm/17.72"*17.72"

Dydis(L):50*70 cm/19.69*27.56"

Vardinė Įtampa:110V-120V

Galia (- Ai):Low: 15W, Aukštas: 30W

Galia(L):Low: 28W, Aukštas: 55W Savybės:

1. Medžiaga: pet šildymo kilimėlis priima vandeniui atspari medžiaga, kuri yra patvari, atspari bite ir weer ir netoksiškas, ir motina turi ilgą paslaugos ir nekenksmingas gyvūnams augintiniams.

2. Saugus: vidinis kilimėlis yra antipirenas medvilnės, kurios gali užkirsti kelią šunų, nuo degimo, kai motina laimikio gaisro netyčia.Tuo pačiu metu, ji taip pat turi gerą poveikį išlaikyti šiltas, siekiant užkirsti kelią šunų iš vis šaltos žiemos

3. Variantais: yra du modelius, dizaino ir dviejų tipų dydžių, ir jūs galite pasirinkti geriausią vieną, pagal savo poreikius ir dydžio jūsų šuo ar katė.

4. Patogus: temperatūra gali būti kontroliuojama ir turi žemos ir aukštos temperatūros, kuri gali leisti šunis, geresnės vartotojo patirtį, ir jūs galite padėti jiems pasirinkti tinkamą temperatūrą.

5. Paprasta: mygtukai yra lengva plauti ir naudoti.Jums nereikia išleisti daug laiko ir pastangų, kad jį išvalyti, ir jūs tiesiog naudokite drėgna šluoste, nuvalykite jį.Apie tai, kaip naudoti, ji yra paprasta, ir jūs galite valdyti jį pagal instrukcijas.Paketas Apima:

1 x pet šildymo kilimėlis Pastabos:

1. Prašome leisti 1-3 cm skirtumas dėl vadovo matavimo ir 3-5 g skirtumo tarp įvairių spalvų.

Jums taip pat patiktų