Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

RESO-- Atvirkštinio Blokavimo Svirtį Lifter Iki Automobilio Stiliaus Pavarų Perjungimo Rankenėlę, kai Subaru BRZ "Toyota" FT86 GT86

RESO-- Atvirkštinio Blokavimo Svirtį Lifter Iki Automobilio Stiliaus Pavarų Perjungimo Rankenėlę, kai Subaru BRZ "Toyota" FT86 GT86

Interjero Dalys

    €6.58
    • (0)

SKU: w132861

Žymos: gt shift knob, "toyota gt86, 3 din android, pavarų rankena rav4, v transporter t5, anglies rankenėlę, baule " toyota gt86, subaru brz pakabos komplektas, gt86, pavarų rankena, toyota.

Specifikacija:

  • Elemento Tipas: Pavarų Perjungimo Rankenėlės
  • Medžiagos Tipas: Aliuminio
  • Modelio Pavadinimas: RSC330

Deacription:

100% Naujas, geros kokybės.

Nemokamas pristatymas.

Naudojimas:

Dėl 13-17 Subaru BRZ M/T

Dėl 13-17 "Toyota" FR-S 86(FT,GT), V/T

Transporto priemonės suderinamumo grafikai yra NUORODA TIK.Patikrinkite savo transporto priemonės, kad atitiktų jūsų poreikius .

Savybės ir Privalumai:

Atvirkštinio Blokavimo Svirtį sujungia OEM atvirkštinio blokavimo žiedą, ir plastiko įkrovos laikiklį į vieną dalį, todėl švarus ir paprasčiau ieškoti savo shifter.

Prašome atkreipti dėmesį, kad tai nėra įtraukti pavarų rankena , tik atvirkštine blokavimo svirtį 1 vnt.

Matmenys& Medžiaga:

Pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio

Spalva: juoda/raudona/juoda/mėlyna

Pakuotė:

1x Atbulinę Svirties.

Prekės ženklas:

Reso Parduotuvėje stablished Gegužės 2019. Mes specializuojamės aukštos kokybės auto dalys.Nes, turintys automobilį, kelionės yra patogu.Ilga kelionė yra nebe svajonė.Ir Mes, Reso Parduotuvė, skirta gerinti ir išvaizdą jūsų automobilį, todėl, kad jūs galite mėgautis daugiau malonumo, pareiškė vairuotojo.Greitas pristatymas, geriausios kainos, paslaugus aptarnavimas, nedvejodami susisiekite su mumis!Prašau įtraukti mane į savo sąrašą mėgstamą pardavėjų ir aplankyti dažnai.

Jums taip pat patiktų