Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

2021 Kalendorius Kamštukas Dovana Klaidingą Šuns Kakutį Sieninis Kalendorius Išdaiga Stalinis Kalendorius Namų Puošybai Ornamentu Dienos Poreikius

2021 Kalendorius Kamštukas Dovana Klaidingą Šuns Kakutį Sieninis Kalendorius Išdaiga Stalinis Kalendorius Namų Puošybai Ornamentu Dienos Poreikius

naujas

    €4.32 €8.62
    • (0)

SKU: w132155

Žymos: calendario sienos 2021, planuotojas sieninis kalendorius, mėnesio mašinos, 2021 m. sieninis kalendorius, 2018 m. kalendorius, byla 2021, knyga saldus, pranešk apie netikrą išdaiga žaislai, sieniniai kalendoriai 2019, moterų sieninis kalendorius.

Specifikacija:

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: Kamštukas Dovanos
  • Tipas 1: 2021 kalendorius
  • Modelio Numeris: -
  • Medžiaga: 400g baltos spalvos kartono
  • Tema Modelis: šuo
  • Pavadinimas: Išdaiga Stalinis Kalendorius

Kamštukas dovana 2021 kalendorius pooping pooches pooping pooches kalendorius išdaiga kalendorius

Savybės:

1. 2021 m. Sieninis Kalendorius: Mūsų 2021 m. sieninis kalendorius apima data, nuo sausio iki 2021 2021 m. gruodžio. Galite pamatyti, šunų išmatos, idealus, ypatinga ir įdomi dovana jūsų draugams ir šeimos nariams.Uždaryti dydis (plotis * aukštis): 11*8.5 colio (27.95* 21.59 cm).Angos dydis (plotis * aukštis): 11*17inch (28*43cm).

2. Tuščias Scenarijų Modulis: Tai 2021 m. kalendorius kasdien modulis su arba be įbrėžimų, kurie suteikia daug erdvės savo mažųjų įkvėpimo, kasdien pastabas, idėjas, mintis ir pan.Kiekvienas modulis yra apie 3.81 x 3.55 cm (1.5 x 1.4 colių), ir švenčių dienomis, yra išvardytos modulis, kuris gali priminti jums, bet svarbias datas.

3. Aukštos kokybės, storas popierius: Naudojant aukštos kokybės medžiagas, švarus, bekvapis, ir turi patogią tekstūrą.Sklandžiai rašyti, nesirūpindami apie smudging ir nuotėkio.Mūsų priemoka sustiprinta knyga yra skirta, kad būtų pasiekti puikūs rašalo filtravimo, atsparumas smūgiams, šviesos atsparumas ir oro žalos pasipriešinimą.

4. Juokinga nuotrauka dizainas: Mūsų 2021 m. sieninis kalendorius rodo įvairių juokingas šuo kakoti nuotraukos puslapyje kiekvieną mėnesį.Tai puiki dovana jūsų draugams ir šeimos nariams.Be to, kiekvieno mėnesio puslapyje yra nuoroda mėnesį planuoti ir stebėti jūsų mėnesio planą.Jūs galite pradėti naudoti šį sieninį kalendorių iš karto iš ankstesnių šešių mėnesių kalendoriaus atskaitos puslapio.

5. Puiki Dovana: Puiki dovana pasirinkimas.Be to, kai esate užsiėmęs, padės jums stebėti visas svarbias datas į savo gyvenimą ir valdyti savo laiką.Tie juokingi šunų kalendorius gali padėti jums pagerinti efektyvumą.

Specifikacija:

Procesas: laminavimas

Medžiaga: 400g baltos spalvos kartono

Svoris: apie 250g

Uždaryti dydis (plotis * aukštis): apie 11*8.5 colio (27.95*21.59 cm)

Angos dydis (plotis * aukštis): apie 11*17inch (28*43cm)

Pakavimo Sąrašas:

1*2021 M. Sieninis Kalendorius

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jums taip pat patiktų