Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

2vnt Vietoje Lyra 35w Mini LED Judančios Galvos Šviesos DMX512 Ryškumas Gobo Plauti Šviesos Etape Diskoteka LED DJ Vietoje Šviesos

2vnt Vietoje Lyra 35w Mini LED Judančios Galvos Šviesos DMX512 Ryškumas Gobo Plauti Šviesos Etape Diskoteka LED DJ Vietoje Šviesos

naujas

    €183.82
    • (1)

SKU: w130066

Žymos: silpnas mašina, buble led 60w, lyra led, 90w, gobo, baras diskoteka, ampulä-led 60w, diskoteka kamuolys lempos rgb sukasi led lemputė šalis, american dj, lampe led 60w, phare led 60w.

Specifikacija:

  • led: 35w led
  • Pan/Tilt: X Ašis
  • DMX Kanalų: 9/11 cšt
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Šviesus LUX: 2400 Lux/5m
  • Valdymo režimas: DMX512,Garso aktyvus,Mechaninė,Master/Slave
  • Stilius: DMX Scenos Šviesos
  • Įtampa: 90-240V
  • Elemento Tipas: Scenos Apšvietimas Poveikis
  • Prekės Pavadinimas: OSITAMAX
  • Modelio Numeris: O-K6-1
  • Spindulio Kampas: 12 laipsnių
  • Proga: Profesionaliojo Scenos ir DJ
  • Ekranas: LCD funkcija rodyti
  • Modelio Pavadinimas: 35w mini vietoje gobo juda žibintas
  • Galia: 60W
  • Pavadinimas: Vietoje Lyra 35w Mini LED Judančios Galvos Šviesos DMX512 Ryškumas Gobo Plauti
  • Pristatymas: Nemokamas Pristatymas Dauguma Šalių

2vnt Vietoje Lyra 35w Mini LED Judančios Galvos Šviesos DMX512 Ryškumas Gobo Plauti Šviesos Etape Diskoteka LED DJ Vietoje Šviesos

1. Prekės numeris: O-K6-1 2. Įtampa:AC95-245V 50/60Hz 3. Energijos sąnaudos: 60W 4. LED KIEKIS: 35W Liumenų 5. LED Funkcijos: DMX512,Garso aktyvus,Mechaninė,Master/Slave 6. Šviesos Angelas:12° 7. DMX Kanalų: 9/11CH(DMX kanalų režimo parinkimas) 8. Ekranas:LCD funkcija rodyti 9. Šviesus LUX: 2400 Lux/5m 10. X Y Ašis: X Ašis:540° Y Kryptis:230° 11. Grynasis svoris: 3KG 12. Gaminio dydis: 194 x 151 x 285mm 13. Master Box KIEKIS: 6 VNT.

Kištukas

Mes atsiųsime skirtingi kištukai pagal skirtingų šalių.Jei jums reikia kitų tipų kištukai, prašome leiskite mums žinoti, ačiū.

Mokėjimo

1. Mes priimame Alipay(SĄLYGINIO),Paypal,Western Union,T/T) mokėjimo. 2. Mokėjimo throung sąlyginio DEPONAVIMO turi būti pateiktas per 3 dienų nuo užsakymo. 3. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

Pristatymas

Mes jums pasirinkti geriausias būdas laivybos pagal skirtingų šalių.Jei jums reikia nurodyti laivybos būdas, ar daryti nozzt priimti bet kokį laivybos būdas, prašome leiskite mums žinoti, ačiū.Jei jums reikia gauti prekes labai greitai, prašome pasirinkti laivas DHL.

Mūsų Prekės

OSITAMAX priklauso senas fabrikas, kuris turi daugiau nei 13 metų istoriją ir 10 metų eksporto patirtis.Šis prekės ženklas yra daugiau skirtas tiekimo, paprasta, bet aukštos kokybės produktų, skirtų pramogų srityje,pavyzdžiui, diskoteka, baras, naktinis klubas,vestuvių įvykis ir namų šaliai.Net jei nesate susipažinę su, scenos šviesos, jūs galite gauti jį pradėjo lengvai.Žinoma, jei esate profesionalus DJ ar apšvietimo vaikinas, jūs atrasite, daugiau begalinis galimybę apie mūsų produktus.Mes tikimės, kad jūs prisijungti prie mūsų, siekiant nustatyti ūkio exiciting apšvietimo pasaulį kartu!

Sertifikatai

DUK

Q:Ar kištukas ir įtampa žibintai atitinka įprastai naudotis savo šalies standartus?A:iš Esmės,mes bus įrengta kištuką ir įtampa pagal standartus elektros prietaisų jūsų šalyje.Pavyzdžiui, EU Plug, JAV kištuko, AS kištuko, UK Plug ir kt.Q:ar Galime pritaikyti Logotipą?A:Taip, mes iš tiesų turime padaryti OEM paslaugų už daugiau nei 5 metus.Daugiau sąlygos OEM paslauga, prašome susisiekti su mumis bet kuriuo metu!Q:Ką daryti, jei esu nepatenkintas prekę?A:Mes garantuojame, kad būsite 100% patenkinti mūsų kokybės produktą.Jei esate nelaiminga su juo, susisiekite su mūsų Klientų Aptarnavimo, jie bus malonu padėti!Kreipdamiesi į mūsų Klientų Aptarnavimo Komanda, prašome nurodyti savo užsakymo numeris, trumpas aprašymas ir nuotrauka problema, kad mes galime stengtis ją išspręsti ir stengiamės tobulėti.Q:ar galiu gauti remonto garantija?A:Taip, OSITAMAX suteikia vienerių metų garantiją gaminiams.Išsamią garantijos politikos, susisiekite su mūsų Klientų Aptarnavimo.

Mūsų Paslaugos

Susisiekite su mumis Daugiau informacijos: produkto video, FOB kaina, OEM, įsakymus ir pan., prašome susisiekti su mumis.Apie tai, kad susitarimas Visi daiktai bus išsiųsti per 2-6 darbo dienas po apmokėjimo padaryti.Apie laivybos ir laivybos laikas 1. Norėdami išvengti pristatymo vėlavimų, prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresą ir kontaktinį telefono/mobiliojo telefono numerį yra teisingi. 2. Kartais mes apsvarstyti paskirties politikos, laivybos patirtį ir pasirinkti tinkamus express, jūs vietoj platforma rodomas tie. 3. Per šventes ar skatinimas laikotarpius, laivybos laikas gali būti atidėtas ir viršyti platforma rodomas apskaičiuotas laikas, pristatymas.Prašome suprasti, kad ir pateikti užsakymo metu.Importo muitai & Nuotolinio papildomos Visi muitai paskirties moka pirkėjas.Už adresai atokioje vietovėje, laivybos bendrovių politikos imti papildomą mokestį.Atkreipkite dėmesį, kad mes informuosime klientams sumokėti šį papildomą mokestį, ar ne siųsti.Atšaukti užsakymą Prašome pasirinkti tinkamą priežasties prieš atšaukiant: "aš nenoriu, kad šis įsakymas." arba "ir kitų priežasčių.".Tai padės mums greičiau peržiūrėti jūsų prašymą, tada jums bus gauti mokėjimo anksčiau.Grąžinimas ir Mainai Politikos Jeigu gauti produktai yra nepatenkinti dėl tam tikrų priežasčių, prašome susisiekti su mumis 7 dienų.Mes visada darome viską, kad ją išspręsti už jus!

Mes won ' t let you down, jei pasirinksite mus.

- Mes turime specializuojasi scenos apšvietimas 12 metų , visi mūsų produktai atitinka CE ir RHOS patvirtino , ir kiekvienas punktas bus griežtai patikrintas prieš išsiųstas. - Garantijos laikas yra 1 metai , mūsų profesionalus klientų aptarnavimo komanda yra internetinė nuo 9-24pm pirmadienio iki sekmadienio.Jauskitės laisvai susisiekti su mumis, jei turite kokių nors klausimų.Labai ačiū už naršymą mūsų produktą, kviečiame apsilankyti mūsų salone.

Jums taip pat patiktų