Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Laimingo gimtadienio atvirukas popierius, blizgučiai verslo gimtadienio atvirukai šalis invitationi korteles didmeninės

Laimingo gimtadienio atvirukas popierius, blizgučiai verslo gimtadienio atvirukai šalis invitationi korteles didmeninės

Įvykis & Party

    €9.60 €10.10
    • (2)

SKU: w128992

Žymos: mažai dygsnio, atvirukas popierius, pakilo vėjas, neužpildyta verslo kortelės, en sveikinimo popieriaus paketas, 3d gimtadienio kortelė, vizitinės kortelės custom, sveikinimo raštai, kortelės pasveikinti, gimtadienis kortelės.

Specifikacija:

  • Prekės Būklė: Nauja
  • Kortelės Dydis: 175 x 125 mm
  • Naudojimas: Dovanų,Suvenyrų
  • kilmės vieta: Zhejiang, Kinija (Žemyninė)
  • Modelio Numeris: BT
  • Muzika: No
  • Rinkinys Tipas: Taip
  • Prekės Pavadinimas: EN Sveikinimas
  • Pakavimas: 1set/opp
  • modelis: Lankstymo Tipas
  • Atostogų: Verslas
  • Produktas: Gimtadienio Atvirukas
  • Tipas Didmeninės: No
  • Paketo Dydis: 181 x 132 mm
  • Medžiaga: Aukščiausios Kokybės Popierius
  • Stilius: rankų darbo gimtadienio atvirukai

Sveiki atvykę į Geriausią Sveikinimo Parduotuvė !laimingo gimtadienio atvirukas popierius, blizgučiai verslo gimtadienio atvirukai šalis invitationi korteles didmeninės

****PIRKTI DAUGIAU GIMTADIENIS KORTELĖS ,JŪS SUTAUPYSITE DAUGIAU ****

***JEI JUMS REIKIA PIRKTI URMU UŽSAKYMO PLS TYRIMĄ su MUMIS ELEKTRONINIU PAŠTU*** 100% brand New ir aukštos kokybės Produktų: Reljefinis sveikinimo kortelės Dydis: 175mm x 125mm (kortelės) 181mm x 132mm(paketas) Medžiaga: Premium dramblio kaulo valdybos Amatų:Karšto štampavimo Informaciją apie kortelę: Tuščia viduje puslapyje, smėlio spalvos vokas Įvairių ačiū, sveikinimo atvirukai yra puikus būdas siųsti asmeninį sveikinimą.Gali būti naudojamas kaip kortelė arba kaip dovana žymeklį.Kiekviename rinkinyje yra 1 glittle gimtadienio kortelę su paketo.Jūs gausite 9 komplektai gimtadienio atvirukas su paketas yra pagrįstas jūsų pasirinkti .atkreipkite dėmesį, mes išsiųsti šiuos korteles pagal spalvą galite slected.jei pasirinkote spalvos, su"gauti visus 9 modelius" tai reiškia, kad jūs gausite 9 korteles yra visi skirtingi modeliai.jei norite vienos spalvos.gausite korteles yra visi tą patį modelį, 9 korteles.Kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis elektroniniu pranešimų centrą,jūs gausite mūsų atsakymą 12 - 24 valandas,ačiū! 1402 1409 1413 1415 1416 1417 1420 1425 1426

APMOKĖJIMAS:

1.www.driftdevil.lt systerm priimti mokėjimo būdą įtraukti Boleto, visa, MasterCard, QIWI, "Western Union", "Maestro" debeto kortelė, WebMoney ir banko pavedimu.Daugiau mokėjimo variantų bus prieinama dėl www.driftdevil.lt ateityje.

2.Prašome naudoti įtraukti į krepšelį, jei jūs perkate ne mažiau kaip 2 straipsniai ir mokėti kartu. 3.www.driftdevil.lt systerm bus patvirtinti mokėjimą reikia 1-2 dienos,siuntinių būtų tik išsiunčiamos po apmokėjimo praeiti, kad. 4.Jei jūs vis dar nežino, kaip jį sumokėti ,prašome spausti čia

PRISTATYMAS: 1.Nemokamas pristatymas politikos Kinija Paštu, Oro Paštu bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas,sekimo numerį bus teikiama.

2.Jei pirkėjas reikalingas prekes, nedelsiant susisiekite su mumis,tik mokėti papildomai, laivybos mokestis,mes jums pagal jūsų užklausa išsiųsta, jei per TNT, EMS, UPS, FedEx, DHL, S. F. Express".

3.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite klausimų apie laivybą.

GRĄŽINIMAS: 1.Jei esate nepatenkinti su jūsų sklypo,pls susisiekti su mumis 7 dienas nuo gavimo. 2.Grįžta priimtini tik tada, jei elementas yra nepanaudotų tai originali pakuotė.ATSILIEPIMŲ: 1.Jei gavote savo sklypo, prašome spauskite patvirtinti, kad gavo jūsų užsakymą. 2.Mes neprisiimame neutralus ar blogų atsiliepimų, jei turite bet kurį klausimą,pls susisiekti su mumis pirma, mes pasistengsime, kad geriausiai išspręsti problemą gerai. 3.susisiekite su mumis, jei turite klausimų.Apie Mus: Įsikūręs Longgang Miesto Wenzhou mieste, Kinijoje ,tai gerai žinote vieta, kuri specializuojasi Spausdinimo produktų,Popieriaus gaminiai,Plastikiniai gaminiai kinijoje.Longgang Miestas vadinamas Kinijos dovana miesto, Kinijos spausdinimo miestas.daugelis produktų, daug popieriaus gaminiai, plastikiniai gaminiai & print produktus iš mūsų produkcijos eksportuojama į visą pasaulį.

Jums taip pat patiktų