Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Smėlio Laikrodis 60 Minučių Smėlio Laikrodį 30 Minučių Laikmatis Laikrodis Viena Valanda 45 Min Dantų Šepetėlis Vaikams Dovanų Smėlio Laikmatis Namų Puošybai

Smėlio Laikrodis 60 Minučių Smėlio Laikrodį 30 Minučių Laikmatis Laikrodis Viena Valanda 45 Min Dantų Šepetėlis Vaikams Dovanų Smėlio Laikmatis Namų Puošybai

Laikrodžiai

    €6.48
    • (1)

SKU: w127040

Žymos: variklio siuntimas, smėlio laikmatis, stiklo valandą, hourglasses 60 minučių, smėlio laikrodis, dušo laikmatis, smėlio laikrodis, sandglass, 60 minut smėlio laikrodis, 30 min, laikmatis.

Specifikacija:

  • Kilmės: KN(Kilmės)

Produkto Pavadinimas:

Smėlio laikrodis 60 minučių 45 min Smėlio Laikrodžių 7 Spalvų 8, Laikmatis, Laikrodis, dantų Šepetėlis Vaikams Vieną Valandą Smėlio laikmatis Namų Puošybai HGXSL

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Plastmasinis dangtelis+stiklo korpusas+Smėlio

Spalva: mėlyna, violetinė, rožinė, geltona, oranžinė, raudona, žalia

Laikas: 1/3/5/10/15/30 minučių; 45/60 min

Dydis: 4cm*4cm*9.5 cm( 1/3/5/10/15/30 minučių ); 5.5*5.5*12.7 cm( 45/60 min.)

Pakuotė: 1pc per standarto popieriaus dovanų dėžutėje

Pastaba: gali būti +/- 10% laiko skirtumas, kuris yra normalu atveju, nereikia pirkti, jei proto.

Aprašymas:

Šios plastikinės smėlio laikrodis gali būti naudojamas kaip dovana ir vidaus apdaila, taip pat už vaikų dantų valymas ar kasdienės dantų šepetėlį.Spalva smėlio teka lėtai ir gali trukti ne 1 - 60 minučių.

Patartina naudoti jį kaip laikmatis, kai padaryti kaukę arba Joga, leiskite mums mėgautis gražaus laiko ir nuostabių prisiminimų su juo.

Tai stilingas papuošalas, tai vieta, ant biuro stalo.

Tai yra taip pat veiksmingas veikti kaip vaikai " plaything laisvalaikio ar studijų metu, taip pat naudotis savo kantrybės ir atkaklumo.

Kas daugiau, šis patogus ir dekoratyvinis laikmatis yra tikrai naudinga jūsų ar jūsų mylimasis vieną virimo puikus ir nuostabus.

Laikas yra pinigai, o pinigai yra laiko.

Pastaba: Jei yra kokių nors problemų dėl prekės, kai jūs gaunate, prašome nedvejodami kreipkitės į mus ne pirmą kartą.Kaip atsakingas pardavėjas, mes visada bus čia teikti pagalbą.

Pakuotė:

1 x smėlio laikrodis Laikmatis

Mokėjimo

Mes galime priimti "Western Union", Moneybooker, Kredito Kortelės, Qiwi Piniginė,Banko pavedimu.

Galite naudoti šių rūšių debeto ir kredito kortelėmis mokėti su paypal: Visia UnionPay "MasterCard "" American Express Atrasti

Pastabos Sąjungos mokėti kortele: Paypal Palaiko vietoje, išduotas UnionPay debeto arba kredito kortelės, pradedant nuo "62".Prieš atliekant mokėjimus su savo UnionPay kortelės,prašome susisiekti su jūsų kortelės įjungti interneto mokėjimo paslauga, tos kortelės.

Pristatymas Jūsų užsakymas bus išsiųsti per nagrinėjimo laiką su sekimo numeriu.Prašome susisiekti su mumis greičiau laivybos, jei esate skubiai reikia sklypo.Ten gali būti daugiau ar mažiau atidėti, nes Ji yra oversea apsipirkimas,prašome apsvarstyti jūsų dekoro laiko nėra termino

Grįžta įsitikinkite, Kad atskirų originalioje pakuotėje prekės nėra pradėtas, todėl, kad ji gali būti perparduoti.Prašome susisiekti su mumis sprendimas, jei gavote brokuotą ar klaidingų elementą.

Susisiekite su Mumis Prašome susisiekti su mumis paklausti apie prekę jei turite kokių klausimų įdomu.Tai būtų labai dėkingi, jei galite pasakykite mums savo idėją elementas, kurį gavo laimingas, ar ne laimingas.Didmenininkas ar platintojai yra sveikintina, parduoti mūsų ovoin tapetai.

Jums taip pat patiktų