Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Pelninga 15D Silikono Lietaus-dėvėti Ilgas Danga, Lietaus Pavara Lietaus Klostyti Vandeniui Sijonas, Kelnes, Kelnės, Lauko Kempingas, Žygiai Lietpaltis

Pelninga 15D Silikono Lietaus-dėvėti Ilgas Danga, Lietaus Pavara Lietaus Klostyti Vandeniui Sijonas, Kelnes, Kelnės, Lauko Kempingas, Žygiai Lietpaltis

Kempingas & Žygiai

    €5.19 €7.01
    • (0)

SKU: w126428

Žymos: ilgai rose sijonas, kempingas dėvėti mergina, skaidrios lietaus sijonas, lietaus sijonai, klostyti moterims, klostyti vyrai, pledas sijonas vilna, pirties rankšluostį wrap, Pirties Rankšluostį, šilumos dėvėti kempingas.

Specifikacija:

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Dydis: L
  • Tipas: Kišenėje, Multi Įrankiai
  • Prekės Pavadinimas: Balight

Sveiki atvykę į mano parduotuvę

Savybės:

1. Lietaus sijonas pagamintas iš silikono-padengtas nailono, jis yra visiškai atsparus vandeniui ir praktiška, didelis atsparumas dilimui, ir ši medžiaga yra ekologiška.

2. Juosmens apimtis gali būti koreguojama nuo 60-100cm, lietaus sijonas gali lengvai tilptų jūsų figūra, ir jis tinka daugumai žmonių.

3. Lietaus sijonas yra 3000mbar vandeniui, specialiai suprojektuoti lietaus dienų arba naudoti lauko sąlygomis, jis gali dirbti grubus ir drėgnas sąlygas, be getting šlapias kojas, neleisti jums gauti šlapias.

4. Lietaus sijonas yra ultra-plonas ir lengvas, jūs galite kartus jį ir laikyti jį į mažą laikymo krepšys, yra itin patogu ir lengva nešioti.

5. Tinka kempingas, žygiai, dviračių sportas, ir kiti lauko sporto.

Techniniai duomenys:

Medžiaga:15D Nailono Silikono Danga

Atsparus vandeniui klasė:3000mbar

Spalva:Mėlyna,balta

Dydis:72x177cm

Svoris:60g

Juosmens Apimtis:60-100cm

Pakuotė:

1x Lietaus Klostyti(opp maišelis)

Jums taip pat patiktų