Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Skėtis moterų lietaus ir saulės dvejopos paskirties skėtis Moterų 5Folding Vėjo Atsparus Skėtinių Šeimos Kelionės Išvengti UV

Skėtis moterų lietaus ir saulės dvejopos paskirties skėtis Moterų 5Folding Vėjo Atsparus Skėtinių Šeimos Kelionės Išvengti UV

naujas

    €3.68 €4.09
    • (1)

SKU: w125177

Žymos: trys arka, gotikos skėtis, skėčiai 12 šonkaulių, skėtis, anti-uv skėtis, rožinis skėtis, skėčiai skėtis vėjo atsparus, invertuotąjį skėtis, mielas saulės skėtis, mini umberella.

Specifikacija:

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • modelis: Penkių-sulankstomas Skėtis
  • Medžiaga: Aliuminio Lydinių Vamzdžių
  • Tipas: Skėčiai
  • Modelio Numeris: YFSY-SAN-01
  • Funkcija: Lankstymo
  • Amžiaus Grupė: Suaugusieji
  • Kontrolės: Neautomatinis Skėtis
  • Išorės Rėmas Medžiaga: Juoda Danga
  • Produktas: Saulėtą, ir Lietingą Skėtis
  • Dydis: 48-53cm radius

Produkto pavadinimas: skėtis/saulės skėtis Dydis:88*54cm Taikoma skaičius: 1 žmonės Svoris: 225g Skaičius skliausteliuose: 6 Kaulų Medžiaga: aliuminio lydinys + poveikio medžiaga+ABS Savybės 1. stiprus, atsparus vandeniui, blokuoja ultravioletinius spindulius 2. Aliuminio lydinio medžiagos, 6 Kaulų, kad skėtis stipresnis 3. 5 sluoksnių poveikio medžiaga, ji gali būti naudojama lietaus ir saulėtų dienų Pastaba: Dėl skirtingų matavimo metodų, duomenų turi šiek tiek klaida, Pagal Ali laivybos taisykles, jei klientai pirkti kelių produktų, siuntimo išlaidas kiekvieno gaminio bus skirtingas.Jei užsakymo kiekis yra didelis, jūs galite susisiekti su pardavėju pakeisti siuntimo išlaidų (Ekonomikos logistikos nerodo visų logistikos informacija, ji yra geriausia pasirinkti standartinį logistika)

Laišką pirkėjo mūsų parduotuvės: 1. Prašome užtikrinti, kad jūsų adresą ir savo vardą, pavardę teisingai, taip, kad gali gauti prekę laiku; 2. Visi daiktai bus vežamos į 2-7days, Kai mokėjimo tvarka patvirtinta, tuo greičiau jūs mokate, tuo daugiau gausite prekę. 3. Neapima mokesčių ar muitų, mokesčių, kurie gali būti surinkti kliento šalyje.Mes padarysime viską, kad padėtų jums gauti prekes, tačiau mes nesame atsakingi už tai.Aptarnavimas po pardavimo 1. Kai gaunate paketą, prašome jį atidaryti ir patikrinti jį prieš pasirašant.Nėra ženklas, jei prekės yra sugadintas, ir paprašyti pristatymo kompanija, kad "žala"sertifikatas.Kitaip, mes ne pateikti jokių garantijų ir grąžinti pinigus, dėkojame už jūsų supratimą! 2. Mieli draugai, jei turite kokių klausimų ar komentarų apie mūsų produktus ar politiką, prašome nedvejodami kreipkitės į mus užsakymo palikti mums pranešimą arba el. pašto adresą.Mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas.Momments 1. jūsų pasitenkinimo ir savo teigiamą komentarai yra labai svarbus mūsų, prašome palikti mums gerą komentarą, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. 2. Mes siekiame užtikrinti aukšto lygio Klientų Aptarnavimo.Mes labai vertiname jūsų 5 Žvaigždučių Apžvalga ir prašau, nepalikite neigiamų pastabų be prašo pagalbos.

Dari2823

    5
2020-12-10

Super light, slightly larger than my hand when packed, easy to open and close. At this size, you won't get a ton of coverage (like a big golf umbrella) but it is sturdy and will be perfect in my purse or to leave in my glove compartment for easy carry and unexpected rain. So much better than lugging around a big one.

Jums taip pat patiktų