Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Nuotolinio Valdymo Dviračio Galinis Žibintas Smart Stabdžių Dviračių Uodegos Šviesos Belaidžiai Dviračių Posūkio Signalo Lemputė su 120Db Aliarmas Garsiakalbis

Nuotolinio Valdymo Dviračio Galinis Žibintas Smart Stabdžių Dviračių Uodegos Šviesos Belaidžiai Dviračių Posūkio Signalo Lemputė su 120Db Aliarmas Garsiakalbis

Dviračių Priedai

    €14.11 €20.16
    • (1)

SKU: w124655

Žymos: pažangi šviesa dviratį, baterija wasafire, signalizacijos dviračių užraktas, bicycl lempos, dviračių eilė, dviračių nešiojamųjų garsiakalbių, dviračio šviesos, didelis dviračių uodegos šviesos, stabdžių led, signalizacijos dviratį.

Specifikacija:

  • Skaičius Lemputė Karoliukai: 11 aukštas lemputė karoliukai
  • Baterijos talpa: Apie 200mAh
  • Montavimo Rodymas: Rėmas
  • Maitinimo Šaltinis: Baterija
  • Modelio Numeris: BTABG806
  • Prekės Pavadinimas: WasaFire
  • Sertifikavimo: BMK
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Aprašymas:

Nuotolinio valdymo pultas turi 120 decibelų ragų, 3 rūšių garso efektai, kurie gali kontroliuoti darbo režimas dviračių uodegos šviesos per bevielio ryšio funkcija; 5 rūšių šviesos efektai gali būti naudojamas su belaidžio ryšio multi-funkcija ragų kontroliuoti mirksintis režimas, šviesos per bevielio ryšio funkcija, įskaitant kairę ir į dešinę, vairavimo Įspėjimo funkciją.

Ypatybė:

Smart dviračių saugos įspėjamoji lemputė: su raudona aukšto ryškumo LED lempą karoliukai, per nuotolinio valdymo fiksuotų ant rankenos, galite patogiai kontroliuoti uodegos šviesos nurodyti, į kairę, į dešinę sukti ir keli mirksėjimo funkcijas.

Nuotolinio valdymo pultas su garsiakalbio: nuotolinio valdymo pultas turi 120dB garsiakalbis, kurį galite perjungti 3 rūšių melodijas.Per mygtukus ant nuotolinio valdymo pultu, galima valdyti dviračių uodegos šviesos rodyti skirtingus šviesos modelius ir mirksi modelius.Nuotolinio valdymo sistema yra įdiegta rankenos, kuri yra patogi rider kontroliuoti, o žirgais.Jis tinka kalnas, kalnų dviračiu ir kelių dviratį naudoti.

USB įkrovimo dviračių posūkio signalo: Built-in polimeras ličio jonų baterija ir USB prievadą, gali būti visiškai įkrautas per 1 valandą, kad dviračių užpakalinis žibintas nepertraukiamai veikti maždaug 6 valandas, ir galima greitai įkrauti iš bet kurį USB prievadą.

IPX4 vandeniui: atsparus vandeniui IPX4 daro šį dviračių posūkio signalo lemputė gali būti naudojami lengvi arba vidutinio sunkumo lietaus.

Lengva įdiegti dviračių posūkio signalo: su silikono kronšteinas, kad užpakalinis žibintas įrengtas pagal sėdynės, ir nuotolinio valdymo tvirtinama ant dviračio rankena, tinka daugeliui dviračių.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: nuotolinio valdymo uodegos šviesos

Medžiaga: ABS

Maitinimas: USB, įkraunama

Baterijos talpa: apie 200mAh

Vandeniui lygis: kasdien vandeniui

Režimas: nuolatinis/Flash/Pasukite į kairę/Pasukite dešinėn/Marquee

Svoris: apie 64 gramų (užpakalinis žibintas + nuotolinio valdymo)

Užpakalinis žibintas dydis: 100*34.2*32MM

Nuotolinio valdymo dydis: 60*37*44mm

Skaičius lempos karoliukai: 11 aukštos lemputė karoliukai

Į Paketą Įeina:

1*užpakalinis žibintas

1*nuotolinio valdymo

1*USB kabelis

1*guminis žiedas

Jums taip pat patiktų