Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Naujos Medienos Siūlų Stovo Ritės Siuvimo Organizatorius Medienos Sriegis Pritaikyti Stovo Premium Siūlų Stovo Ritės Organizatorius Saugojimo Turėtojas

Naujos Medienos Siūlų Stovo Ritės Siuvimo Organizatorius Medienos Sriegis Pritaikyti Stovo Premium Siūlų Stovo Ritės Organizatorius Saugojimo Turėtojas

Adata Menai Ir Amatai

    €13.20 €17.83
    • (2)

SKU: w124616

Žymos: kilpa koja, dėžutė žiūrėti vijurkas, stendas sriegis, ritės medienos, laikiklio sriegis, siuvinėjimo turėtojas, ritės stendas, dpx17, "pasidaryk pats" siuvinėjimo siūlas organizatorius, broderi siūlai vijurkas.

Specifikacija:

  • Medžiaga: Kita
  • Naudoti: Siuvinėjimo
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Rinkinys Tipas: No
  • Tipas Didmeninės: No
  • Tipas: Siuvimo Mašinų Dalys

Savybės:

- Gerai ir lengvai įdėti, siūlų ritės laikiklis yra pagamintas iš geriausių medienos, premium natūralios buko medienos, taip, kad ji sklandžiai baigtas ir yra pakankamai tvirtas.

- Tinka organizuoti smulkių objektų, ritės laikiklį taip pat gali būti plačiai naudojama, kai mažas dalykas, pavyzdžiui, Papuošalai, stiklo granulių, plaukų pynimo ir ect.Jis gali dirbti puikiai atskirti plaukus, kurie padės jums sutaupyti daug laiko, kai kasytės.

- Padaryti savo siuvimo lengva, sriegis organizatorius su 60-ritės siūlų stovo, ir tarpas tarp ritės yra 1.6 colių, vinys yra 1.6" aukščio.Tai gali gerai dirbti, organizuoti daugelis vidutinių ir smulkių siūlų ritės ir spurgų.Jūsų siuvimo erdvę, sukurti vieną siūlų ritės stovo ar kelis, kurių ekranas visos spalvos siūlais, todėl, kad jūs galite lengvai pamatyti, ir kaip juos pasiekti, kai jūs siuvimo.

Techniniai duomenys:

- Medžiaga: Medinis

- Dydis: 40*32cm

Pakuotės turinys:

- 1 x Medinės Siūlų Organizatorius

Pastabos:

1. Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 3mm paklaida, ačiū.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėlyje.

Grafmontekristo2002

    5
2020-11-04

Super contente,

Kinselok A

    5
2020-10-21

Great item very pleased

Jums taip pat patiktų