Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Lauko Sporto Suspaudimo Arka Parama Petnešomis Trinkelėmis Žalos Pagalba, Dirželis Reguliuojamas Elastingas Arka Guard Wrap Juosta Sporto Salė Alkūnė Apsaugoti

Lauko Sporto Suspaudimo Arka Parama Petnešomis Trinkelėmis Žalos Pagalba, Dirželis Reguliuojamas Elastingas Arka Guard Wrap Juosta Sporto Salė Alkūnė Apsaugoti

naujas

    €3.04 €3.63
    • (0)

SKU: w123497

Žymos: kelio įtvaras, kelio, kelio trinkelėmis tinklinis, grupė kelio, kelio trinkelėmis sporto, kneepad sportas, kelio trinkelėmis šokių, įtvaras, kelio parama, kelio raštas, bendro kelio.

Specifikacija:

  • Modelio Numeris: xx
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: AZ
  • Prekės Pavadinimas: Aolikes
  • Amžius: Universalus

Savybės:

1. Ši alkūnė raštas gali būti lengvai naudojami visų rūšių sporto, įskaitant krepšinis, futbolas, alpinizmas, bėgimas, žirgais ir kt.siekiant apsaugoti jūsų alkūnė ir sumažinti sportinių traumų.

2. Ši alkūnė raštas yra pagamintas iš orui poliesterio audinys, kuris gali efektyviai sugeria prakaitą ir pašalinti drėgmės, kad jūsų alkūnės yra saugoma ir patogi tuo pačiu metu.

3. Alkūnė protector naudoja trimatę kasytės, įvairių pynimo slėgis, formavimo gradiento slėgio apsaugoti alkūnės.

4. Alkūnė raštas yra įrengti slėginių nailono sagtimi, kuri gali būti pritaikyta už tinkamą paramą sandarumas pagal individualius poreikius.Nailono užsegimas yra patvarus ir audiniai nėra lengva, pūkelis.

5. Lycra, tvirtinimo plokštelė su Lycra, akių oro pralaidi rankovės pridėta viduje, nešioti patogiai, orą pralaidus, stabilus ir ne slydimo.

6. Akių pagamintas iš pralaidžios orui medžiagos, ir paviršiaus audinys yra su smulkiu tinkleliu skyles taip, kad jums nebus tvanku krūvio metu.

Techniniai duomenys:

Medžiaga:Poliesteris

Dydis:47x19cm

Spalva:Juoda

Lytis:Vyrai,moterys,unisex

Pakuotės dydis:23.5x19x3cm

Tipas:Alkūnės Įtvaras

Svoris:0.06 kg

Savybės:Minkštas,Dvivietis Slėgis,Kvėpuojantis,Aukštos Elastinga

Tinka:Futbolo,Krepšinio,Badmintono,Jojimo,Alpinizmas

Amžiaus Grupė:Suaugusiųjų

Pakuotė:

1x alkūnės įtvaras

Jums taip pat patiktų