Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Nepalas Didelis Tibeto Dubenys Vadovas Įsriegimo Staklės Amatų Buda Religinių Fajansiniai Dirbiniai Ir Dirbiniai Iš Bol Tibetain Luneaire Chantant Meditacija

Nepalas Didelis Tibeto Dubenys Vadovas Įsriegimo Staklės Amatų Buda Religinių Fajansiniai Dirbiniai Ir Dirbiniai Iš Bol Tibetain Luneaire Chantant Meditacija

Papuošalai

    €12.31 €17.59
    • (4)

SKU: w119851

Žymos: keramika keramikos dirbiniai, papuošalai nepalas, mini cooper, buda statu, didelis garso dubuo, dubuo dainuoti, budha dekoras, chakra medienos, papuošalai tibeto, dubenėlį ryžių.

Specifikacija:

  • Medžiaga: Vario
  • Prekės Pavadinimas: Plaukioja Banginiai
  • Regioninės Funkcija: Kinija

Surinkimo dėmesio į parduotuvę.Pirkti produktus su papildomų nuolaidų!Nepalas Didelis Tibeto Dubenys Vadovas Įsriegimo Staklės Amatų Buda Religinių Fajansiniai Dirbiniai Ir Dirbiniai Iš Bol Tibetain Luneaire Chantant Meditacija

Dydis: 8-17.5 cm

Medžiaga:varis

Instrukcijos:

Ramus ir rami, ir įdėti savo kairę ranką, butas, padėkite dubenėlį centras, palmės, paspaudę nedidelė medinė rankena su savo dešinę ranką, ir tada švelniai nuvalykite krašto dubenėlį su apatinė rankena, arba pagal laikrodžio rodyklę arba prieš laikrodžio rodyklę, taip lėtai nuvalykite aplink indo skersmuo.Lėtai, lėtai, Budos garso dubuo bus pateikti malonus rezonanso garsas, kurio vibracijos medinė rankena.Garsas vis garsiau ir garsiau, ir garsas yra tuščias ir gilus.

1.Jūsų nuomonė yra labai svarbi mūsų Verslo plėtrai, todėl prašome palikti Atsiliepimus, 5 žvaigždučių, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.

2. Prašome nepalikite Neigiamų Atsiliepimų, be klausia mus spręsti savo problemų , nedvejodami Kreipkitės į mus pirma, jei turite kokių nors problemų, mes pasistengsime atsakyti į visus laiškus kaip įmanoma greičiau.Iš anksto dėkojame už jūsų kantrybę.

Galite patikrinti duomenis stebėjimo informaciją interneto svetainėje, www.17track.net .Jei turite kokių nors problemų, apie, stebėjimo informacijos ,prašome susisiekti su mumis prieš atidarant kad ginčą.

Sąlyginio deponavimo yra mūsų geriau mokėjimo metodą.

EMS ir DHL imsis 3-7 darbo dienų, FedEx imsis 5-12 darbo dienų, jums reikėtų apmokėti siuntimo išlaidas.www.driftdevil.lt Standartinis Pristatymas /Kinijos Oro Post/El. paketas, Nemokamas Pristatymas ,imsis 10-35 darbo dienomis(Nuotolinio srityje reikia imtis daugiau dienų).

Maloniai prašome pažymėti Atostogų ir savaitgalio nėra įtrauktos į darbo dienų.Mes negalime prisiimti papildomų importo mokesčių savo šalyje, prašome suprasti !

Prašome nepalikite neigiamų atsiliepimų dėl papildomų išlaidų.Jei turite kokių nors klausimų, ir ypatingą reikalavimas užsakymą, prašome susisiekti su mumis, Ačiū!

Izhederov Dima

    4
2020-09-08

Well delivered and good product quality. Same as described and with a good sound. wood stick could be better quality : it looks like a bit cheap.

Wacke1ce

    5
2020-08-22

Towar zgodny z opisem

Mightydragon Lord

    5
2020-09-21

Nice singing bowl. Produces very calming sound. Recommend.

Lady Jam

    5
2020-10-19

Beautiful! Sound very good and very fast Great seller and great product!!

Jums taip pat patiktų