Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Nemokamas Pristatymas 4pcs Psvane UK-KT88(KT88-98,KT88-Z,KT88-T) HIFI suderinta Quad vakumo vamzdeliai naujas

Nemokamas Pristatymas 4pcs Psvane UK-KT88(KT88-98,KT88-Z,KT88-T) HIFI suderinta Quad vakumo vamzdeliai naujas

naujas

    €164.42
    • (1)

SKU: w119714

Žymos: v vamzdis stiprintuvas, kojų hifi, vpk tomas, derliaus vamzdis stiprintuvas, lz hifi, kt88 vamzdis, kt88 psvane, amplifi namų kino teatro, 5670 vamzdis, mje15032.

Specifikacija:

  • Prekės Pavadinimas: PSVANE
  • Pakuotė: popieriaus langelį
  • Maksimali Galia Vienam Kanalui: 10W
  • Suderinta: Suderinta Pora
  • Šalis/Regionas Gamyba: Kinija
  • Kanalai: 1
  • Tipas: Pradinio Stiprintuvo
  • Išbandyta: Taip
  • Garantija: 12 Mėnesių
  • Pakeisti Tipas: KT88-98,GEKT88,KT88LS,KT88-Z,KT88-T
  • Modelio Numeris: UK-KT88

Sveiki, Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę .

Nemokamas Pristatymas 4pcs Psvane UK-KT88(KT88-98,KT88-Z,KT88-T) HIFI suderinta quad vakumo vamzdeliai naujas

Anodo riba išsklaidymo galia pluošto galia quadrupole KT88 yra 422. Garso stiprintuvas, du elektroniniai vamzdžiai gali gauti 100W galios, kai jie yra stumiami ir traukiami iš AB1 analogiją.Tuo pačiu metu, KT88, taip pat gali būti naudojamas elektroninių įtampos stabilizavimo grandinės.KT88 yra panašus į CV5220 ir 6550 ir gali būti vartojami sinonimiškai.Karšta viela šildymo UH... 6.3 V IH 1.6...

Šiandien, Kilnus Balso PSVANE vakuuminis vamzdis turi tapti viršų ir brangus sinonimas šioje srityje.Ne tik ten daug gerbėjų visame pasaulyje, tačiau taip pat daugelis vidaus ir užsienio tulžies pūslės mašinos imtis modernizavimo PSVANE kaip jų rinkos pardavimo taškas.Srityje vakuuminio vamzdelio produkto mokslinių tyrimų ir plėtros, kilnus balso visada buvo priešakyje.2013 m. vien PSVANE pradėjo beveik 10 naujų produktų, kurie visi yra aukščiausio rango produktų rinkoje ir pritraukė daug giria.Kaip finalas 2013 m. tris naujus produktus pavadintas UK Balsas Aristokratija bus rinkoje.UK-EL34, UK-KT88 ir UK-6SN7, kuri priklauso PSVANE HI-FI serijos, turi didelės kainos-kokybės santykis niekada istorijoje PSVANE: Tai yra mokslinių tyrimų ir plėtros, darbo PSVANE Europos Plėtros Komanda, kuri truko beveik metus.Po daugybės struktūrinių anatomija, to paties tipo, didžiosios Britanijos ir švedijos prototipas vamzdžiai skirtingais laikotarpiais, po vieną analizę ir reprodukcijai medžiagų pasiekti begalinis įstatymų stabilumo ir patikimų rezultatų, ir net kelis perklausose visoje vandenyne, PSVANE komanda visada laikomasi menininko pasiryžę jausmus ir amatininkų nuolatinis idėjų, ir kaip visada laikėsi senovinių ir griežtas rankdarbių gamybos: Visi trys produktai yra pagaminti iš "supeliję ekranas" su dauguma Britų balso, ir įtraukti į simbolinę muzikos prasme kilnus balso ir emocinį žavesį garso.Tai bus labiausiai muzikos vakuuminio vamzdelio už tą pačią kainą jūs išgirsite.Remiantis prielaida, šviesą, mes gerbiame ir sekite struktūra, dizainas ir medžiagų naudojimo ankstyvosios klasikinės lempoms, to paties tipo, ir originalus, tulžies pūslės ir originalias garso stiliaus trijų rūšių tulžies pūslės.Siekiant užtikrinti ilgaamžiškumą ir perdavimo silpni duomenys, net už mažą kainą, naudoti paauksuoti procesas smeigtukai yra ne visos išlaidos.

Garantija

Visi vamzdžiai ateina su 12 mėnesių garantija nuo jūsų pirkimo dienos.

Pristatymas

Galime atsiųsti mūsų prekes visame pasaulyje per registruotu oro paštu ir t. t .Mes tik laivas patvirtino, adresas PayPal.Prieš jums mokėti, prašome įsitikinkite, kad jūsų adresą PayPal rungtynes adresas norite mums laivas.Mes nuolat atsakinga už laivybos.Visus daiktus, mes parduodame, yra pažymėtos dovana su deklaruojama maža vertė.

Mokėjimo

Mes priimame Paypal.Visos užsakytos prekės, pažadėjo išsiųsti per 1 darbo dieną.

Jeigu turite kokių reikia ar klausimų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes tarnauti visiems savo klientams visą laiką!

Puikus bendravimas daro puikiai sandorius.Mes nuolat atsakingas iki galo.Ačiū už jūsų didelį pasitikėjimą.Mes norime, kad visi pirkėjai patenkinti!

Dėkoju ir Sėkmės!

Maystrenko 1975

    5
2020-10-09

Good product with good price.

Jums taip pat patiktų