Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

2021 Naujas Sniego Namelis Micro Dervos Kraštovaizdžio Apdaila Namas Smulkūs Apdailos Papuošalai Kalėdų Naktį Šviesos Kalėdų Dovana

2021 Naujas Sniego Namelis Micro Dervos Kraštovaizdžio Apdaila Namas Smulkūs Apdailos Papuošalai Kalėdų Naktį Šviesos Kalėdų Dovana

Namų Dekoras

    €3.29 €6.32
    • (0)

SKU: w11878

Žymos: namas namelis, vaikų sniego namus, christma sniego namus, treneris dangtis, miniatur namas, mažas pilių apdaila, maži namai papuošti, Namas, keramikos kalėdų namai, kūdikių namelis.

Specifikacija:

  • Temos: Architektūra
  • Stilius: Europa
  • Pavadinimas: Derva Šviesos Namai
  • Medžiaga: dervos ir elektroninės dalys
  • Maitinimo režimas: 3*LR41 baterijos (built-in)
  • Yra Protingas Prietaisas: No
  • Prašymas: Kalėdų, langų apdaila, vidaus apdaila, tema šalis
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Papuošalai kalėdų naktį šviesos snieguotas salono micro dervos kraštovaizdžio apdaila namas smulkūs apdailos Kalėdų dovana

Kulka Taškų:

1、Meninės Apdailos: prabangus namelis formą ir nudažyti modelius yra meninės ir labai gera apdaila.

2、Derva Medžiaga: Pagamintas iš dervos, aplinkos apsaugos, netoksiškas, patvarus, ir neblunka.

3、Energijos Taupymo: Su LED šviesos šaltinis, šiltai balta ir minkšta šviesa, didelio ryškumo, energijos taupymo, saugus naudoti.

4、Paprasta Naudoti: Toggle apačioje jungiklis įjungti šviesos.Built-in 3 LR41 baterijos maitinimo, lengva pakeisti ir paprasta naudoti.

5、Atostogų ir Gimtadienio: Tinka atostogų apdaila, naktį šviesa vaikų kambaryje, šventės ir gimtadienio dovanos.

Specifikacija:

Pavadinimas: Dervos Šviesos Namai

Medžiaga: derva ir elektroninės dalys

Maitinimo režimas: 3*LR41 baterijos (built-in)

Naudojimas: kalėdų, langų apdaila, vidaus apdaila, tema šalis

Dydis:

A dalis: apie 5,5*4.5*8cm/2.17*1.77*3.15 į

B dalis: apie 5,5*5*8cm/2.17*1.97*3.15 į

Sekcija C: apie 5,5*4.5*8cm/2.17*1.77*3.15 į

Pakavimo Sąrašas:

Šviesos Namas*1

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jums taip pat patiktų