Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Vitiligo Randai, Apgamai Padengti Pen Profesinės Baltų Dėmių Tatuiruotė Makiažo Žolinių Augalų Esmė Odos Viršelis Pen Moterų Ir Vyrų

Vitiligo Randai, Apgamai Padengti Pen Profesinės Baltų Dėmių Tatuiruotė Makiažo Žolinių Augalų Esmė Odos Viršelis Pen Moterų Ir Vyrų

naujas

    €31.85 €39.81
    • (1)

SKU: w117183

Žymos: laikinos tatuiruotės, vyrų megztinis, ženšenis serumas, tatuiruotė augalų, led spot, atsitiktinis moterų, vyrų megztinis, palaidinukė, žolė pen, ceil vietoje.

Specifikacija:

  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
  • NAME3: Žolinių Augalų Esmė
  • NAME4: Odos Viršelis Pen Moterų Ir Vyrų
  • Name1: Vitiligo Randai, Apgamai Padengti Pen
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Name2: Profesinės Baltų Dėmių Tatuiruotė Makiažo

Vitiligo Randai, Apgamai Padengti Pen Profesinės Baltų Dėmių Tatuiruotė Makiažo Žolinių Augalų Esmė Odos Viršelis Pen Moterų Ir Vyrų Specialiai Naudoti

Pastaba: Šis produktas neturi ateiti su pakuotės, dėžutės, ir ateina su Kinijos vadovą.Išsamesnės informacijos ieškokite gaminio aprašymas aprašymo puslapis.

Produkto Vadovas

Tai NE Tatuiruotė Rašalu!Tai Nuslėpti Vitiligo!Tai yra rudos odos tonusą, tinka žmonėms su geltona oda, bet žmonės su tamsios odos, spalva yra ne uždaryti po dažymo.Mes rekomenduojame jį naudoti.

[Pagaminimo data] rugsėjo 1 d., 2020 m.

[Laikymo] Dvejus metus

Vitiligo Makiažo, yra ilgalaikis kosmetinis taikymo sukurtas specialiai žmonėms, sergantiems vitiligo.produkto sudėtis leidžia vitiligo pacientų padengti nuostolius pigmentacijos savo odą kosmetikos produktas, kuris yra saugus, efektyvus ir, svarbiausia, neleidžia plauti ar išsitrinti metu kasdien dėvėti.

Savybės

1.Sausoje greitai, Paprastai per 1 minutę.

2.Sukurta truks keletą dienų-Tai prakaitas, išsitepti ir atsparus vandeniui, po 4-6 valandų tepamas.Prašome laikyti sausoje per 4 valandas.

3.Švelnus-Ieškoti savo geriausius, be dirgina odą.

4.Be streso-Mėgaukitės streso laisvą gyvenimą.Pradėjus taikyti jaučiasi ir atrodo kaip jūsų oda.ji greitai džiūsta.Tai reiškia, kad jūs galite taikyti jį prieš jums eiti, ir tada nustoti galvoti apie jį.

5.Nešiojamų ir patogu-Ji yra labai nedidelis, jūs galite įdėti ją į kišenę ir nuneškite jį į bet kokiu atveju, jums bus eiti.

6.Netvarka-nemokamai tikslumo aplikatorių už dėmės visų dydžių

Naudojimo Būdas :

Vitiligo, Apimantis Pen, geriausiai veikia ant švarios ir sausos odos.Jūs turite pašalinti visus kosmetika, losjonai, aliejai ar drėkinančių prieš naudodami rašiklį.

Patarimas: Plauti Vitiligo vietoje su muilu, prieš taikant, palaukite, kol odos išdžiūti natūraliai arba sausos ją su plaukų džiovintuvas.

rašiklis veikia geriausiai, kai net šviesos smūgių,taikyti švelniai ant bespalviai srityse,negalima taikyti didelį tiesiai ant patarimas.Prašome ne tepinėlis per daug ant sienos Vitiligo vietoje ir normalios odos,kitaip jis nebus arti normalios odos spalvos.

Rekomenduojama jį naudoti 20-30 min. prieš einant miegoti.

Įsitikinkite, kad atkreipti dėmesį į principą tinkamo dydžio, kai taikant, jei per daug, dėl sklandumui skystis ir kapiliarų veiksmų odos raukšlės, kad spalva bus netolygi.

Išbandykite tai mažiau akivaizdu pirmą vietą, rasti spalvą, kuri jums tinka.Taikant jį, bandyti taikyti nedidelį plotą, kiek įmanoma.Po 8 valandas, palyginti dėl spalvos.Jei jis jaučiasi lengvesnis, galite pridėti vieną kartą oficialią paraišką.

Pradžioje, jūs vis dar reikia ieškoti daugiau įgūdžių, nes kiekvienas odos tonas ir absorbcijos poveikis skiriasi, pabandykite kelis kartus, kad gauti geriausių rezultatų.Ne tik taikyti jį neteisingai vieną kartą, ir jis nebus gerų rezultatų.Tiesiog atidavė.

Wuilliam13

    5
2020-12-24

Very attempted, he sent very fast and especially good attention!

Jums taip pat patiktų