Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Makiažas Organizatorius Kosmetikos Laikymo Dėžutė Lūpų Stovo Papuošalų Laikymo Dėžutė Kosmetikos Šepetėlių Nešiojamų Stalčių su Dangčiu Dulkėms

Makiažas Organizatorius Kosmetikos Laikymo Dėžutė Lūpų Stovo Papuošalų Laikymo Dėžutė Kosmetikos Šepetėlių Nešiojamų Stalčių su Dangčiu Dulkėms

Namo Saugojimo Ir Organizacijos

    €6.82 €9.46
    • (2)

SKU: w117132

Žymos: boho papuošalų dėžutė, lauke makiažas organizatorius, sluoksnis, sandėliavimo dėžės, electr motoroleris, arcyrlic makiažas saugojimas, ika saugojimas, sandėlio europoje, europos sandėlyje pristatymas, lauke storag, sulankstyti kosmetikos laikymo dėžutė.

Specifikacija:

  • Specifikacija: Other
  • Apkrovos: 100 kg
  • Formos: Aikštė
  • Produktas: Kita
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Plastiko Tipas: PS
  • Funkcija: Įžuvinti
  • Naudoti: Kita
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Grotelės Kiekis: 15
  • Stilius: Europa
  • Technics: Kita
  • Talpa: Kita

Ypatybė:

1. Daugiafunkcinis laikymo dėžutė pagaminta iš labai tvirtos ABS medžiagos.

2. Nešiojamų skaidrus, stalčių kamera dizainas: paprastas ir stilingas, atsparus vandeniui ir dulkėms, ne tik kosmetikos laikymo lauke, bet taip pat gyvenimo dekoracijos.

3. Išsaugoti darbalaukio vietos: tvarkingai laikyti, lengva rasti, veiksmingai pagerinti makiažas laiko, leiskite turite subtilus makiažas kiekvieną dieną.

4. Didelė talpa: parduotuvė, kosmetikos, odos priežiūros produktai, lūpų dažai, makiažo teptukai, antakių pieštukai, veido kaukės, eyeliners, blushes, plaukų reikmenys, nagų lakas, kvepalai, papuošalai, ir kt.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS

Spalva: žalia, balta, rožinė

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Pakavimo sąrašas: 1 *laikymo dėžutė

Pastaba: 1. Šis produktas, tik reikia talpinimo, kiti priedai yra naudojami tik ekrano efektus.

2. Dėl šviesos ir ekranas, spalva produktas turi šiek tiek spalvų skirtumas.Tai yra normalu, prašome suprasti!

Makiažas organizatorius, kosmetikos laikymo dėžutė ,lūpų stovo, papuošalų laikymo dėžutė, kosmetikos šepetėlių, nešiojamų ,stalčius, Su dangčiu, dulkėms,

1).Mes laivas per 3-5 darbo dienas (priklausomai nuo jūsų užsakymo kiekis), gavęs jūsų mokėjimą.

2).PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir neapima savaitgaliais ir švenčių dienomis.Laivybos laikas gali skirtis, ypač per šventes.

3).pristatymo terminas:

A).Baigtas per 4-10 darbo dienų nuo UPS / Fedex"

B). 6-15 darbo dienas teikia EMS

C).Į 20-40 darbo dienų Kinija Paštu oro paštu, rusijos valstybės paprastai turi daugiau dienų.

d).Mes atsiųsime jums pagal jūsų buvimo vietą ir logistikos būdą pasirinkti, ir jūs gausite sekimo numerį per 1-3 dienas po prekių pristatymo.

E).Mes nesame atsakingi dėl bet kokių įvykių, vėlavimų ar kitų problemų, kurios yra atsakingos transporto paslaugos.

Nes rankinis matavimas gali sukelti matmenų nuokrypis (teigiamų ir neigiamų 1-2cm svyravimo), spalva skirtumas yra sukelia veiksniai, pavyzdžiui, ekranas, oras, apšvietimas ir pan.Nuotraukos bus įvairių spalvų, skirtingų ekranų, bet tik nedideli skirtumai neturi Prašome suprasti, kad produktas veikia.

Gerbiami pirkėjas, jeigu nesate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, tada mes stengiamės išspręsti problemas ir, kad esate patenkintas.Tai yra labai svarbu mums, ir ačiū už jūsų supratimą.

Ačiū už ateina ir have a nice day.

Moldir Auganbaeva

    5
2021-01-02

The organizer is perfect. It's very nice, just like in the pictures, and they fit a lot of things. He arrived in a week, despite Christmas, in a super-well-protected package. I recommend it 100%

Tivoli X

    5
2021-01-22

It came very well packed. The organizer is very nice. Bring some plastic smell. It took 22 days to reach Spain. Happy with the product

Jums taip pat patiktų