Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

7*9cm 100VNT Sumaišykite Spalvos Organza Papuošalai Dovanų Dėžutė Vestuvių Dovaną Saldainių Maišelis Maišelis Su Drugeliu

7*9cm 100VNT Sumaišykite Spalvos Organza Papuošalai Dovanų Dėžutė Vestuvių Dovaną Saldainių Maišelis Maišelis Su Drugeliu

Karoliukai & Juvelyrika Priėmimo

    €3.63 €3.82
    • (1)

SKU: w115667

Žymos: maišytuvo jar 450ml, butt plug laikikliai, gimtadienio rinkinių katė, automobilių wrap 152 pilka, butt plug šuo vyrai, butt plug gamtos, apyrankė aviacijos, didelis baterijos 5 v2a, brembo trinkelėmis subaro.

Specifikacija:

  • Elemento Plotis: 7cm
  • Elemento Tipas: Papuošalų Pakavimo Ir Vaizdinės Reklamos
  • Prekės Pavadinimas: Hua Ming Ce
  • Papuošalų Pakavimo & Ekrano Tipas: Maišeliai
  • Elemento Ilgio: 9cm
  • Prekės Svoris: 100g
  • Produkto Savybės: Aksominis Maišelis Maišelis
  • Modelio Numeris: PS-PDB01-03SMX
  • Medžiaga: Audinys
  • Prekės Skersmuo: 0cm
  • Elemento Aukštis: 0cm

Prašome atkreipti dėmesį : 1.prekės bus išsiųstos per Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu laisvai, jei suma daugiau nei $7. 2.Jei jūsų užsakymo suma pagal $7 , prekės bus išsiųstos per Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius laisvai . 3.Jeigu jūsų užsakymo suma yra daugiau kaip $150 ,free express. 4.Daugiau suma jūsų užsakymą,didesnę nuolaidą gausite.Po pristatymo laikas paketas: Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius---- 16 - 60 darbo dienų Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu-- 10-45 darbo dienų E-Pakelis--- 5-25 darbo dienų EMS---5-12 darbo dienų DHL/Fedex/UPS/TNT----3-10 darbo dienomis Produktų Ekranas :

Mokėjimo Būdas :

Mes priimame tik Alipay, sąlyginio Deponavimo sąskaitos, Kreditinės kortelės, Western Union".

Prašome sumokėti per 7 dienų nuo užsakymo.

Laivybos Sąlygos :

Standartinis Paslaugos yra Kinijos Po Oro Paštu.

Pagreitinta Paslaugos yra Kinijos po EMS, UPS, FEDEX, DHL, TNT.

Mes laivas pirmadienis - šeštadienis, išskyrus švenčių dienas.Prašome siųsti mums elektroniniu paštu prieš jūsų mokėjimo, jei jūs norite pakeisti savo pristatymo adresą.

Standartinis Paslaugų trunka apie 18-25 darbo dienų.Operatyvus Aptarnavimas trunka apie 10-15 darbo dienų.

Laivybos laikas per Švenčių (Kalėdų, Kinų naujieji Metai ir pan.) galėtų būti ilgiau nei įprastu laiku.Prašome pridėti dar 5-10 dienų vėlavimo.

Grįžta Terminas

Jei gavote brokuotą prekę, pirkėjas turi iki 7 dienas nuo gavimo dienos prašyti grąžinimo arba keitimo nauju.

Jei gavote neteisingą prekės, prekės turi būti grąžintas ir nepanaudotas būklės ir turi būti ir jos originalus langelyje ir pakuotės.

Mes neturime leisti grąžinamąsias išmokas arba mainų, nes proto.Prašome skaityti visą aprašymą, jeigu, kaip vadovas, prieš jums pasiūlymą.Nors, kiekvienas žingsnis buvo imtasi siekiant užtikrinti, kad mes laivą iš teisingas straipsnis, ten bus atvejų, kai gaunate prekes, kurie skiriasi nuo aprašymas.Tokiu atveju, mes prašome, kad jūs su mumis iš karto, kad mes galime ištaisyti.Jūsų pasitenkinimas yra svarbus mums ir mes vertiname jūsų verslą.

Apie mus:

Mes pradėjome Karoliukai & Papuošalai Tiekimo verslo 2003 m., kai ten buvo tik 2 nariai, mūsų komanda, ir tiekti tik mūsų papuošalai priėmimo produktų kelių klientams!Dabar mes turime tapti profesinės tiekėjas, ir pateikti karoliukai & papuošalai klientams visame pasaulyje, Mes mylime karoliukai & papuošalai , tikimės suteikti mūsų produktas, kad daugiau ir daugiau pirkėjų !Ačiū už suteiktą galimybę tarnauti jums, mes padarysime viską už jus!

Garciajerome64

    5
2020-09-29

Lovely bags, only very small. In places 7*9 do not reach. Arrived quickly, track tracked

Jums taip pat patiktų