Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

"Bluetooth" Mini Belaidė Klaviatūra ir Nuotolinio Valdymo infraraudonųjų SPINDULIŲ Oro Pelės "Amazon" Gaisro TV/Gaisro Stick " / "Android" TV/gr Dėžė/Raspberry Pi 3

"Bluetooth" Mini Belaidė Klaviatūra ir Nuotolinio Valdymo infraraudonųjų SPINDULIŲ Oro Pelės "Amazon" Gaisro TV/Gaisro Stick " / "Android" TV/gr Dėžė/Raspberry Pi 3

Namų Elektronikos Priedai

    €3.49 €4.97
    • (1)

SKU: w113625

Žymos: oro pelės, tv, bluetooth nuotolinio valdymo android 422, oro klaviatūros, pelės, gaisro tv stick, mi stick, ir akis, audio "bluetooth" siųstuvas, televizijos, teclados mecanicos, nuotolinio mi tv pasaulio.

Specifikacija:

  • Pakuotė: Taip
  • Tinkamas: Amazon Fire TV Box ir Gaisro TV Stick
  • Belaidis Ryšys: "Bluetooth"
  • Prekės Pavadinimas: centechia
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Naudoti: android tv box

Aprašymas:

Kaip pora su savo Ugnies TELEVIZIJA:

1. Pirmiausia Paspauskite OK + TV Mygtukus tuo pačiu metu, nuotolinio valdymo įsigijote.Raudonas ir Mėlynas LED flash greitai(Poravimo režimą dabar)

2. Naudojant oringal Gaisro TV nuotolinio valdymo pulto ar kitų žaidimų valdiklis prietaisai, kuriuos jums jau suporuoti praeityje, Eikite į Ugnį TV Meniu Nustatymai--Valdikliai& "Bluetooth" Prietaisai---Žaidimų Valdikliai--Bluetooth Nuotolinio pora su ACEMAX/Gowell Nuotolinio valdymo pulto, kai kergimas pavyks, mėlyna LED nustoja mirksėti.(jeigu jūsų originalus Gaisro TV Nuotolinio sugadintas, prarastas....taip pat neturi kitos suporuoti žaidimų valdikliai ant rankų, galite naudoti USB Klaviatūros eiti į parametrai naršyti ir patvirtinti, Gaisro TV stick, galite įsigyti vieną OTG hub fullfil funkcijas, USB).

Patarimai:

1. Prašome naudoti visiškai naujas baterijas, kai pirmą kartą naudojate, kitaip negali pora ar visada lašas, jei neturi pakankamai galios, įtampos.(Raudonas LED visada flash)

2.Naudojant kaip Ugnies TV Nuotolinio, Vol+, Vol - mygtukai, nutildymo mygtukas, PG+, PG-, mygtukus, Nr. galimų funkcijų.tai nereiškia, nuotolinio yra klaidingas.

3. Siekiant taupyti energiją, jei nuotolinio jokių operacijų per 30 sekundžių, jis bus į miego režimą ir paspauskite bet kurį klavišą, nuotolinio bus prisijungti su Ugnimi TV (arba kiti įrenginiai, kurie jums jau suporuoti) automatiškai vėl per 1s.Tai nereiškia, nuotolinio yra klaidingas.turime tai daryti tokiu būdu, siekiant išsaugoti akumuliatoriaus energiją, priešingu atveju, nuotolinio visada siunčia "bluetooth" singnals ir gauna.savo baterijas bus išdžius per kelias dienas.

4. IR Mokymosi funkcijas TELEVIZORIAUS Nuotolinio reikia remti NEC Protokolas, kitaip negali fullfill šią funkciją.Taip pat kai kurie TV ženklo kaip SONY, Pansonic, LG, Philips... "s TELEVIZORIAUS Nuotolinio siųsti sumaišyti IR singnals(tai reiškia, paspauskite vieną kartą, vieną singnal, kai jūs dar kartą paspauskite tą patį mygtuką, kitą singnal), jeigu tai, ACEMAX/Gowell "Bluetooth" taip pat negali fullfill IR mokymosi funkcijas.tai nereiškia, nuotolinio yra klaidingas.

5, Šis nuotolinio taip pat dirba su kitų android tv dėžės su "bluetooth", kad poros, jums reikia eiti į "Android TV Box settings, ir rasti "bluetooth", ir pora.

Techniniai duomenys:

Techniniai duomenys:

100% brand new ir aukštos kokybės

Specialiai sukurta "Amazon" Gaisro TV Box ir Gaisro TV Stick

Su pilna prieiga prie klaviatūros, įsikūręs po nuotolinis valdymas

Lengviau įvesti slaptažodį ir ieškoti programų su klaviatūra ir skaičių mygtukais

Medžiaga: Plastikas+Silikono

Dydis: 172x52x19mm

Spalva: Juoda

Ekrano Apšvietimo Spalva: Balta

Baterijos: 2* AAA baterijos(neįtraukta)

Skaičių Klavišus: 73

Diapazonas: 10 metrų

"Bluetooth" funkcija: TAIP

Pakuotė:

1* USB Nuotolinio Valdymo pultas su Klaviatūra

1* Naudotojo Vadovas

1*USB imtuvas

Pastabos:

Pastaba:

Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Viktora78

    5
2021-01-31

Dostałem pilota bez bluetooth USB bardzo kiepsko pani zaproponowała zwrot 1 dolara nie polecam a co z pilotem do kosza

Jums taip pat patiktų