Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

1Pcs Šuo Lėtai Finansuojančiojo Maisto Dubenėlį naminių Gyvūnėlių Šėrimas Slicone Žalia Interaktyvios Šuo Stabdžių Droselis Slydimo Nr. Gurkšnis

1Pcs Šuo Lėtai Finansuojančiojo Maisto Dubenėlį naminių Gyvūnėlių Šėrimas Slicone Žalia Interaktyvios Šuo Stabdžių Droselis Slydimo Nr. Gurkšnis

naujas

    €6.43
    • (0)

SKU: w11344

Žymos: 800w dc, rd6018, barjeras blokuoti, 12v maitinimo blokas, maitinimo mažas, dįr, 21mm lizdas, fryer krosnelė, 30 V, rankų maitinimo šaltinis.

Specifikacija:

  • Tipas: Šunys
  • Taikoma Šuns Veislė: Universalus
  • Elemento Tipas: Dubenys
  • Prekės Pavadinimas: AR DARYTI PET
  • Tomas: .
  • Medžiaga: .

1Pcs Šuo Lėtai Finansuojančiojo Maisto Dubenėlį naminių Gyvūnėlių Šėrimas Slicone Žalia Interaktyvios Šuo Stabdžių Droselis Slydimo Nr. Gurkšnis

★ MAISTO KOKYBĖS SILIKONO MEDŽIAGOS -

BPA free, FDA ir LFGB patvirtino, nekenksmingas kūno netoksiška ir ekologiškos medžiagos, minkšto ir lankstaus silikono, ginant savo nosį ar akis nuo sužalojimo, bet ne tinka jūsų draugas šlifuoti savo dantis, neslidžios siurbimo bazės palaikymo dubenį saugiai vieta, ginti grindis nuo braižymo ir sumažina triukšmą, lengva valyti ir indaplovė-saugus

★ SULĖTINTI JŪSŲ ŠUNŲ MITYBOS LAIKAS

Lėtai Finansuojančiojo Bowl yra kruopščiai sukurta siekiant sulėtinti šerti, bet ne toks varginantis, kad šuo pasiduoda.Padėti kontroliuoti šunų nutukimo su labirintą į dubenį ir calory kontroliuojamos dietos.

★ VEISLĖS REKOMENDACIJA -

Lėtai pašarų šuns dubenėlyje tinka katės ar mažos, kad dideli šunys, pavyzdžiui, Ragdoll, Pudelis, Samoyed ir panašios veislės katė ar šuo.Prašome kreiptis į mūsų dydžių lentelė išankstinio užsakymo

Dydis: Mažas : 25.5*19*4.7 cm Didelis: 31.5*23.5*5.7 cm Pastaba: Mūsų skaitmeninės nuotraukos būtų kuo tikslesni.Tačiau skirtingų monitorių gali sukelti spalvos, šiek tiek skirtis.Prašome nurodyti faktinė elementą.Spalva: Žalia

1 x Lėtas Finansuojančiojo Dubuo

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3

dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, Italijos, Belgijos, Liuksemburgo, Kroatijos ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi per 24-48 valandas nuo mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 10 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų www.driftdevil.lt ID.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.driftdevil.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Grįžti laivyba turi būti apmoka Pirkėjas.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus, Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!Mes EWIN24 įkurta 2008 m. vasarį, Patikima, Kinija didmeninė Internete-Parduotuvė su Įvairių ir Aukštos Kokybės Produktų, kur galite pirkti Kinijos Produktų už Geriausią Kainą.Mes daugiausia kalbama įvairių straipsnių kasdienio vartojimo produktus.Mes specializuojamės kompiuterių priedai, Mobiliųjų telefonų priedai, namų ir sodo reikmenys, papuošalai, media player, automobilio aksesuarai ir t.t.Ateityje.mes nuolat praturtina mūsų daiktų ir pabandyti padaryti geriausia klientams.

Prašome užsiregistruoti mano elektroninio pašto biuletenius, pridedant mano www.driftdevil.lt parduotuvė jūsų "mėgstami" sąrašą.

Grįžk greičiau, ir aplankyti mus dar kartą!

Jums taip pat patiktų