Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Topdon AL300 OBD2 Automobilių Diagnostikos Įrankis Visiškai OBDII Skaitytuvas Kodas Reader " Išjungti Variklio Lengvųjų Automobilių Skeneris PK CR319 ELM327

Topdon AL300 OBD2 Automobilių Diagnostikos Įrankis Visiškai OBDII Skaitytuvas Kodas Reader " Išjungti Variklio Lengvųjų Automobilių Skeneris PK CR319 ELM327

naujas

    €26.56 €37.94
    • (2)

SKU: w112753

Žymos: obd2, 2 obd, delphi ds150e, elm 327 v 1 5 pic18f25k80, JAPONIJA, "bluetooth" odb2, Elm 327, automobilių diagnostikos aparatūra, diagnost įrankis, Automobilių remontas įrankis.

Specifikacija:

  • Kalbos: Ispanų
  • Programinės Įrangos Versija: Naujausias
  • Modelis: Topdon Artilink 300
  • Punktas: Automobilių Diagnostikos įrankis
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: CE
  • Elemento Tipas: Kodas Skaitytojai & Scan Įrankiai
  • Programinės Įrangos Atnaujinimas: No
  • Išryškinti: Visą OBD2 Skaneris Kodas Skaitytojas
  • Funkcija 1: Diagnostikos įrankis, automobilių
  • Prekės Pavadinimas: topdon
  • Funkcijos 2: OBD2 diagnostikos įrankis
  • Aparatinės Įrangos Versija: Naujausias

Funkcijos: 1. Veikia ant daugumos 1996 m ir naujesnių transporto priemonių (CAN, ISO9141, KWP2000, J 1850 PWM, J 1850 VPW) visame pasaulyje 2. Funkcijos visiškai obd2 funkcijų frakcija kaina konkurentai 3. Nuskaito bendrosios (P0, P2, P3, ir U0), specialius gamintojo (P1, P3, ir U1) kodus, ir kol kodai 4. Lengvai nustato priežastis, dėl Gedimų Indikatoriaus Lemputė (MIL) 5. Išsijungia Gedimo Indikatoriaus Lemputė (MIL), išvalo kodus ir iš naujo monitoriai 6. Peržiūrų freeze frame 7 duomenų. Skaito gyventi PCM duomenų srauto 8. Ekranų stebėti ir I/M parengimo būklė (teršalų) 9. Palaiko vertingų O2 daviklis, bandymo, 10.Borto monitorius testas 11.EVAP sistemos bandymas (režimas 6, 8) 12. Nuskaito informacija apie transporto priemonę (VIN, CIN ir KPN) 13. DAIS LookUp liabry 15. Daugiakalbis meniu (7): anglų, prancūzų, vokiečių, ispanų, portugalų, prancūzų, italų, rusų 16. Labai paprasta naudoti ir labai patikimas 17.Parama Visų 12V standarto protokolai obd2 transporto priemonių. 18.Pasirengimas Valstybės išmetamų Teršalų Bandymai 19.Įgyti Pažvelgti Į Sveikatos Ir VariklisVeiklos 20.Suderinamas su visais protokolai OBD2: KWP2000, ISO9141, J 1850 VPW, J 1850 PWM, CAN (Controller Area Network) Skaityti Kodai

Topdon Artilink300 OBD2 Automobilių Diagnostikos Įrankis Visiškai OBDII Skaitytuvas Kodas Reader " Išjungti Variklio Lengvųjų Automobilių Skeneris

TOPDON ArtiLink300

TOPDON ArtiLink300 yra greitai, už prieinamą kainą OBD2 diagnostikos įrankis, automobilių .Kodas skaitytojas featuring visus 10 rūšių OBD2 Skaneris bandymo, DTC, Peržvalgos, plug-and-play " funkcija, ir spalvotas ekranas.Šis OBD2 skaneris suteikia galimybę pradedantiesiems, ir "PASIDARYK pats" vartotojams atlikti pasirengimo patikrinimų smogas tyrimus, išsiaiškinti, taršos problemomis, ir iš naujo Patikrinti Variklio Šviesos.

Specifikacija: Ekranas: 1.77 Spalvotas Ekranas darbinė įtampa: 9~18V Laikymo Temperatūra:-20℃~70℃(-4℉~158℉) Darbinė Temperatūra:-10℃~50℃(14~122℉) Matmenys:119.9*71.7*23.3 mm(4.72*2.82*0.92 coliai) Pakuotės dydis: Ilgis: 1050mm(41.33 colių) Neto Svoris: 210 g(7.40 oz) kalbų Palaikymas: anglų, prancūzų , vokiečių , ispanų, portugalų, prancūzų, italų, rusų

- Nustato, kuris skyrius išmetamųjų teršalų kontrolės sistemos turi sugesdavo.Jūs gausite bendrą supratimą apie tai, kas paprastai sukelia kodą, bei planuoti tinkamą remontas daugiau patogiu laiku.

Trinti Kodai

- Ištrina kodus iš transporto priemonės priėmę kodai iš transporto priemonės, ir tam tikri remonto darbai buvo atlikti.Taigi išjungus erzina MIL (check engine lemputė).

I/M Pasirengimą

- Patikrinti ar įvairių išmetamaisiais teršalais susijusių sistemų transporto priemonėje, veikia gerai, ir yra pasiruošęs Kontrolės ir Priežiūros bandymų.Padėti perduoti išmetamųjų teršalų bandymo, ir pasakyti, jei jis laiko, kad transporto priemonės techninė priežiūra.

Peržiūrėti Freeze Frame

- Mano fotografiją, darbo sąlygomis, kai emisija susijusių kaltė atsiranda.Šių techninės priežiūros įspėjimai padėtų nustatyti problemos lengvai, ir leidžia jums žinoti, kai reikia eiti į transporto priemonės patikrinimą.

O2 Daviklis Bandymas

- Nuskaito O2 daviklis stebėti tyrimo rezultatus, labiausiai neseniai baigė bandymus iš automobilio borto kompiuteris.Siekiant pagerinti transporto priemonės veiklos, bet taip pat padaryti jį degalų.Jei esate "PASIDARYK pats", tada jūs galite pakeisti sugedusią O2 daviklis, skirtas užkirsti kelią žalos katalizinis konverteris.Pastarasis gali kainuoti tūkstančius dolerių, kad pakeisti.

Borto Monitorius Bandymas

- Nuskaito bandymų rezultatai išmetamųjų teršalų kiekiu susijusių pavaros komponentai ir sistemos, kurios nėra nuolat stebima.Norėdami pamatyti, jei variklis nebuvo jokių pertrūkių ar suspaudimo problemų, ypač cilindras, kurių nėra pakankamai dideli, kad sukelti patikrinti variklio šviesos.Galite išsaugoti spėlionėmis, ir neleisti iškilusias problemas sukelia tikrą vairavimo problemų, kurių nereikia laukti dienų tam tikrų OBDII savarankiškai bandymai paleisti, ir, galbūt, savo ruožtu, Žymės Variklio Šviesos.

EVAP Sistemos Bandymas

- Inicijuoja sandarumo testas transporto priemonės EVAP sistema.Tai padeda patikrinti, ar degalų garų nuotėkio, įskaitant, jei yra, trūksta dujų bžūp arba prarasti dujų bžūp.Galite pradėti šio bandymo užkirsti kelią degalų iš išgarinimas iš rezervuaro ir prisidėti prie smogas.

Transporto Info

- Nuskaito informacija (Transporto priemonės Identifikavimo Numeris, Kalibravimo ID, ir Kalibravimo Patikros Numeris).Tai labai vertingi įrašyti tikslais ar automobilių sekimo.VIN kodas gali atskleisti automobilio gamintojas, modelis, metai ir vieta gamyba, visas jos savybes, technines specifikacijas, taip pat daugiau konkrečių ir naudingų duomenų, įskaitant autentiškas rida ir archyvo nuotraukos skirtingu laiku, jeigu jis neturėjo jokių nelaimingų atsitikimų, jei ji buvo pavogta, kiek savininkų turėjo ir t.t.

Duomenų Srautas

- Nuskaito ir rodo live duomenų ir parametrų iš automobilio ECU.Rodyti ilgas sąrašas visų turimų duomenų vertės, kaip variklio SŪKIŲ per minutę, transporto priemonės greičio, oro srauto, variklio apkrova, degalų slėgis, kuro apdaila vertė, variklio aušinimo skysčio temperatūros, uždegimo paskuba, arba uždarojo ciklo būseną.Tai leidžia jums žiūrėti problemų per išbandyti, ir taip išsiaiškinti, kuri dalis negerai veiksmingai.

LCD Ekrano Spalvos:

rodo bandymų rezultatai aiškiai ir taupo energiją.

DAIS LookUp: - Tiesiog pasirinkite klaidos kodas, gauti išsamiai paaiškina jo prasmę. - Padaryti-laiko sprendimams, apie galimą remontas. - Išsaugokite problemų ieško prasmę diagnostinių gedimų kodų internete.Taikomos modeliai Amerikos (JAV) automobilių: Suderinamas su standartiniu OBD2 Automobilių nuo 1996 m. iki Dabar: Dėl "Chrysler", "Ford", GM, už Jeep Europos automobilių: Suderinamas su standartiniu OBD2 Automobilius nuo 2003 iki Dabar: Už Alfa Romeo, SAAB",, už "Acura", Opel, Audi, už Sėdynių, už "Bentley", už Skoda, už Daewoo, Benz, už Daihatsu, už "Land Rover", "BMW", už Vauxhall, Volvo, VW, "Ford", už "Jaguar" Prancūzija Automobilį po 2006: už Citroen, "Fiat" ,už Renault,už Peugeot Ne Remti Renault Clio 2/Megane/Dacia Logan, Japonijos automobilių Suderinamas su standartiniu OBD2 Automobilius nuo 2005 m. iki Dabar: dėl KIA, už Isuzu, Honda , dėl "Mitsubishi", skirti "Hyundai", " už "Dacia", už "Lexus", dėl Mazda, už "Nissan", skirtas "Subaru", " už Suzuki, Toyota Kinijos automobilių: Suderinamas su standartiniu OBD2 Automobilius nuo 2008 m. iki Dabar: dėl BYD, už Chery, už Geely, Didžiosios Sieną, Karry

Thitchener

    5
2021-01-05

Everything is fine. Sent fast. Delivery is also on time. Reads all tested cars. So you can take it.

Nuriaaubach

    5
2020-09-16

It came quickly! I haven't plugged in yet. At the moment I advise the seller!

Jums taip pat patiktų