Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Naujos Rausvos spalvos, Seksualus, Baleto Šokių Suknelė Seksualus Lėlės

Naujos Rausvos spalvos, Seksualus, Baleto Šokių Suknelė Seksualus Lėlės

naujas

    €13.83
    • (2)

SKU: w112113

Žymos: baleto už, baleto mergina, baleto batai vyrų, seksualus galva lėlės, šokių lycra, atgimti, balet suknelė, baleto fetišas, vyrų šokių suknelė, baleto mdc.

Specifikacija:

  • Lytis: Merginos
  • Pritaikyti: Taip, pritaikytą dizainą ir spausdinimas gali būti pagamintas
  • Dydis: 4,6,8,10,12
  • Modelio Numeris: SD002
  • Naudojimas: už Seksuali Lėlė
  • Stilius: Mielas,Elegantiškas
  • Šokių Tipas: baletas
  • Pavadinimas: Seksuali Šokių Suknelė Seksualus Lėlės
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Fetures: Ruožas, Kvėpuojantis,Minkštas,Patogus
  • Prekės Pavadinimas: VALCHIRLY
  • Medžiaga: Medvilnė, Spandex, Poliesteris,Lycra

Valchirly Gyvenimą Daro Nuostabų Rinkinį Įeina: 1 vnt Aksomo, Baleto Šokių Suknelė Seksualus Lėlės Būklė: Naujas su žyma Medžiaga: Medvilnė, Spandex,Polyster Individualų užsakymą galima pagaminti.Logotipas gali būti įdėti į suknelę.Individualų dydį galima.Prašome siųsti mums pranešimą detales.Jūsų paklausimą bus atsakyta per 24 valandas.Ačiū.Savybės *Sexy Šokių Suknelė Seksualus Lėlės Daugiau dizaino gali būti.Sveiki siųsti mums savo enqury.Dydžių Dydis:\90cm iki 145cm ūgio / Žyma #4-12 dydžių lentelė: siūloma dydis yra tik informacinio pobūdžio.jei nesate tikri dėl dydžio,prašome susisiekti su mumis daugiau informacijos.Prašome patikrinti, dydis atidžiai prieš jums užsisakyti,ačiū už jūsų supratimą.Mūsų dydis 4 gali tikti standartinis seksuali lėlė už 108cm ir 115cm.

Žymeklio nr.

Krūtinė

Peties iki Tarpkojo

Rekomenduojame Amžius

Rekomenduojame Aukštis

4

51cm

46cm

2 iki 4 metų

90-105cm

6

54.4 cm

49.2 cm

4 iki 5 metų

105-115cm

8

57.8 cm

52.4 cm

6-7 metų

115-125cm

Ten

61.2 cm

55.6 cm

8-9 metų

125-135cm

12

64.6 cm

58.8 cm

10-11 metų

135-145cm Pažymi, dydis yra matuojamas rankas, prašome leisti nedidelius matavimo klaidų.Foto spalvos, gali būti šiek tiek skiriasi nuo tikrojo produkto dėl spalvų ekranas skirtingų monitorių.Leotard Taikymo Mes turime 5 spalvų pasirinkimą.į leotard yra geras konstatuojamoji dalis šokio,baleto,gimnastikos,naudotis,sporto ir sveikatingumo,gimtadienio ir šalies dovanų,Kalėdų ir Helovinas,matyti, žaisti ir veiklos atitikties konkurso ir konkurencijos,komandos ir grupės actvities.laimėti pasirinkimas, grožio ir sveikatos.Individualų užsakymą galima pagaminti.Sveiki siųsti užklausą.Ačiū.Leotard Skalbimo Rankų plovimo rekomenduojama su švelnia valymo priemone,be baliklio,pakabinti džiūti Nuotrauka Rodo, Susisiekite, Jei jus domina mūsų produktai,pls nedvejodami kreipkitės į mus.Individualų užsakymą galima pagaminti ir logotipas gali būti įdėti į suknelę.Jūs galite palikti žinutę apie savo klausimus bei savo el. pašto adresą, mes susisieksime su jumis per 24 valandas.Visus jūsų klausimus yra sveikintina.Atsiliepimai ir Jūsų pasitenkinimas ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Jei jus tenkina mūsų prekes ir paslaugas, Prašome pateikti mums 5 žvaigždžių atsiliepimų.Labai jums ačiū.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis,prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Galime dirbti kartu, siekiant išspręsti bet kokius ginčus.Jei turite kitų klausimų,pls palikti pranešimą ir savo el. pašto adresą, ir tada mes susisieksime su jumis per 24 valandas.

Gautą Elementą

Patenkintas

Nepatenkinti

5 Žvaigždučių

Susisiekite su mumis

Yra laiko juostos

skirtumas ir mes pasistengsime atsakyti

jūs per 24 valandas.

Detali reitingai apie šią operaciją

Kaip tiksliai buvo gaminio aprašymą?

Kaip patenkinti jums buvo su pardavėjo ryšių?Kaip greitai padarė pardavėjas laivo šią prekę?

Labai Tiksliai

Labai Patenkinta, Labai Greitas

Kaip aš galiu mano sklypo?

Jūs galite sekti savo sklypo svetainės adresu, naudojant

jūsų stebėjimą number:www.17track.net/en(Nukopijuoti

kad naršyklė atviras)

Chernyavskiy1987

    5
2020-12-31

The Sexy Doll clothing line is premium quality and exceptionally beautiful. Far beyond what the previews suggest. I am more than pleased. Enchanted would be a better term. I am so grateful to have these. They are worth every penny. Thank you. PLEASE MAKE MORE STYLES OF THE SEXY DOLL CLOTHES. I WILL BUY THEM.

Sonim666

    5
2020-11-17

beautiful very happy

Jums taip pat patiktų