Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Kompaktiškas "Chrome" Oro Antenn už Mazda MX-5 Eunos Miata Vadovas 17 5.5 inche

Kompaktiškas "Chrome" Oro Antenn už Mazda MX-5 Eunos Miata Vadovas 17 5.5 inche

naujas

    €4.88 €6.97
    • (0)

SKU: w11199

Žymos: Mazda 6, Mazda 3, cx5, mx 5, custom " ir "ford", miata na, "chrome", "mazda", alcoholmeter vyno, miata mx 5, premacy.

Specifikacija:

  • GPS tipas: Imtuvas & Antena
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: albabkc
  • Modelio Pavadinimas: MX6

Savybės:

Tai yra nebrangus AM/FM rankiniu būdu ištraukiama pakeitimo "chrome" antena antena tinka daugumai Mazda MX-5, kabrioletas, cabriolet, kabrioletas ir roadster, ir kai kuriuos kitus Mazda sedanas & hečbekas modeliai.

Paprastai gali būti montuojamos tiek Morkaus 1 pirma karta, NA modelius, nuo 1989 m. iki 1997 m., kai antenos yra sumontuotas dešinėje pusėje, galinis sparnas/sparnas, o Ženklas-2 antros kartos NB modelis nuo 1998 m. iki 2005 m., kai antenos yra montuojamas ant kairės pusės galinis sparnas/sparnas.Gali būti dedamas tiesiai į esamą Mazda koaksialinis kabelis arti antenos.

Antenos yra labai kompaktiškas ir turi pagal-pakabinti vos 14 cm, (5.5 cm), ir išplėstinį stiebo aukštis-50 cm (20"), taigi yra gerai proporcingas prie linijos ir aukštį MX-5.

Techniniai duomenys:

DYDIS: 25*2.5*2.5 cm

spalva:juoda

Pakavimo kiekis:

1 x Kompaktiškas "Chrome" Oro Antenn

Pastaba:

Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl vadovo matavimo ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant.

Spalva tikrąjį daiktų gali šiek tiek skirtis nuo aukščiau vaizdus, dėl skirtingų kompiuterio ekrano, ačiū už jūsų supratimą.

?

1.Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Taigi, prašome neatidaryti bet koks ginčas, ar mums neutralus arba neutralų Atsiliepimą

2. jei nesate patenkintas mūsų produktą po to, kai jį gauti , prašome susisiekti su mumis pirmą, mes pasiūlysime jums priimtiną sprendimą, pagaliau

1.Mes ne atsakingas, bet , tačiau, mes norėtume jums padėti, parašykite mažesnis, siekiant padėti jums išvengti ,

2.Paprastai, mes mažiausias išvengti , tačiau dėl skirtingų politikos skirtingose šalyse, mes galime' t kontrolės šio sąlygas, kad pirkėjai galėtų mokėti už kai kurias .

3.Pirkėjų galite palikti mums žinutę, pasakykite mums, kiek jūs norite, kai jūs pateikiate užsakymą, mes turėtume elgtis su juo kaip jūsų žinutę.

1. Prašome patvirtinkite savo adreso prieš jūsų mokėjimo, mes būtų neatsakinga, bet grąžinimo priežastis jūs ne suteikti teisę adresas(įskaitant išsamias adresas, telefono numeris ), visas paketas būtų išsiųsti taip pat greitai, kaip įmanoma.

2.Paprastai, jums būtų gauti paketą 10-35 dienų, bet Rusija, Brazilija gali mano 15-60 dienų, jei jūs ne gauti pakuotėje 60 dienų, prašome susisiekti su mumis pirmą, mes grąžinsime jūsų pilną pinigų.

3. EPS ir DHL matote, yra ne faktinė siuntimo išlaidas.Tikrasis laivybos išlaidos yra gerokai mažesnės, nei laivybos kaina, matote.Prašome susisiekti su mumis stoties laišką, mes pakoreguos kaina už jus.

Jums taip pat patiktų