Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Seksualus Apatinis Trikotažas Moterims Karšto Erotiniai Apatiniai Nėrinių Bodysuit Skaidri, Atvira Tarpkojo Spageti Dirželis Žvejybos Tinklas Suspender Bodystocking

Seksualus Apatinis Trikotažas Moterims Karšto Erotiniai Apatiniai Nėrinių Bodysuit Skaidri, Atvira Tarpkojo Spageti Dirželis Žvejybos Tinklas Suspender Bodystocking

Moterų Egzotiškų Drabužių

    €3.69
    • (0)

SKU: w111899

Žymos: atidaryti thong moteris, bodysuit moteris, juoda bodysuit moteris, drugelio nėrinių panty, suaugusiųjų bodysuit, bodysuit lycra, kostiumas skaidrus, bodysuit mados, bodi atviro šakumo, bodystock.

Specifikacija:

  • Seksualinio Pobūdžio: No
  • Modelio Numeris: 3159213
  • Prekės Pavadinimas: SUKIRIYA
  • Medžiaga: Spandex
  • Nepadori Nuotrauka: No
  • Elemento Tipas: Kūno Kostiumas
  • Lytis: MOTERIS
  • Modelio Tipas: GEOMETRINIO

Galvoju apie neklaužada dalykų, nuo ankstyvo ryto?Tai puiku!Manote, kad apie juos iki vėlyvo vakaro, ir tada..., Kad jie išsipildys!Tegul šis minkštas nėriniai padengti savo kūną ir nepamirškite gundyti su atidengtais atgal!Jis bus love it!

Šie duomenys juoda bodystocking, kad jūs ieškote juoda karšta:

1. seksualus rūbas pagamintas iš vien, trikotažas akių

2. Spageti dirželis gundo, vilioja, ir pabrėžia, sexy curves

3. atidengta atgal – sexy atrodo klausimais!

4. aštrus atvira tarpkojo – neklaužada išsamiai ir kvietimas žaisti

5. gražus ir elastingas trikotažas ( nailonas, spandex)

Paketą, Įskaitant: 1 * Sexy Bodystocking

Pristatymas:

1. Prekės bus vežamos iš Kinijos, todėl jis trunka 15~60 dienų pristatyti.Ir mūsų produktas yra geras, su protinga kaina, ir mes tikime, ji bus verta to, kad, todėl prašome palaukti, kol ją kantriai!

2. Kokių nors klausimų, prašome maloniai susisiekite su mumis ir mes pasižadame dirbti sunkiai, siekiant padėti jums išspręsti problemą.

Apie Grąžinimo Prašymą:

Jei nėra skubėti, kad jūs turite tai, jūs galite susisiekti su mumis, tada mes padėsime jums išspręsti šią problemą, todėl prašome uždaryti grąžinimo prašymą!Ačiū.

Pastaba:

1. Spalvos gali atrodyti tiksliai taip, kaip matyti foto realiame gyvenime dėl skirtumų tarp kompiuterio monitorių ir plika akimi spalvų skirtumas.

2. Ten gali būti nuo 1 iki 2cm paklaida dėl rankinis matavimas.

3. Naudoti šalto vandens ir plauti rankomis su neutraliu plovikliu yra rekomenduojama.Išdžiūti natūraliai ir nėra būgniniai sausas, geriau išlaikymo.

Jums taip pat patiktų