Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Naujausia Automobilių Apdailos Šalto Šviesos Atmosferą, Lempa / 3 Metrų EL Viela Visiems Automobiliams / Automobilio Centrinio Valdymo pulto Dekoratyvinės Juostelės

Naujausia Automobilių Apdailos Šalto Šviesos Atmosferą, Lempa / 3 Metrų EL Viela Visiems Automobiliams / Automobilio Centrinio Valdymo pulto Dekoratyvinės Juostelės

Automobilių Žibintai

    €7.41 €10.29
    • (1)

SKU: w105965

Žymos: taro vielos, neon juostelės, el juostelės, el juosta, e469119, kietas neon, el led, neon juostelės, ic dėvėti, neon vielos.

Specifikacija:

  • Elemento Tipas: Atmosfera Lempos
  • Prekės Pavadinimas: smRKE

Naujausia Automobilių Apdailos Šalto Šviesos Atmosferą, Lempa / 3 Metrų EL Viela Visiems Automobiliams / Automobilio Centrinio Valdymo pulto Dekoratyvinės Juostelės

šalto šviesos, salono apšvietimas, tinka visiems automobiliams

Produkto savybės:

1 ,Nemokamai lenkimo: Pasta ar suspensijos, gali būti pagamintas bet grafika,ilgis gali becut, lengva įdiegti. 2 ,Ilgesnį gyvenimą: Mažos galios elektrodo Vielos praktiškas ir saugus, atsparus vandeniui, ne radiacija, tarnavimo laikas iki 10000 val. 3 ,Švelni šviesa neturi akinti : Vairavimo saugumas yra garantuotas,ir labai madingi, pagerinti savo vairavimo malonumą, ekologiškas žalias ir mažas energijos sąnaudas. 4 ,Plačiai naudojamas, Multi spalvos pasirinktinai: įvairias programas, prieinama prie durų, centrinė konsolė, vairas, sėdynė, saugos diržai, prietaisų dėžučių ir kitų įpakavimas, leidžiantis jums pamiršti sunku vairuoti. 5 produkto nereikia klijų, jungiamas tiesiai į šalia durų arba konsolė, be rūpesčių montavimas!Nesijaudinkite apie gum paste išvažiavus.

Notestobuy:

1 , pakuotėje yra 3 metras šalto šviesos + disko. 2 , Pagal įvairius apdailos, automobilio konsolės turi 2~5 metrai, Kiekvienos durys turi 1~2 metrai. 3 , Kiekvienas apdailos dalys yra, reikia šaudyti rinkinys. ( Rinkinį sudaro šalto šviesos lempos ir ratai, vienas negali apsieiti be kito. ) 4 , Apie chromatines aberacijas: Nes fotografavimo aplinka, Šviesa ir šešėliai yra skirtingi, Skirtingos kameros, Produkto pradinės spalvos ir šviesos poveikis gali būti šiek tiek skirtingos nuotraukos.Prašome natūra teikiama pirmenybė.Pavyzdžiui, reikia nustatyti 1 m arba 2 m , spauskite žemiau esančią nuorodą!

Produktai yra sertifikuoti pagal CE ir FCC ir RoHS

Produkto Specifikacija

Pavadinimas: EL Automobilių Apdailos Šalto Šviesos

Galia: 1.5 w

Darbinė Įtampa:12v

Ilgis : 3 Metras

Pakuotėje:1 x EL + 1 x Drive

Apsipirkimo

Apie Mokėjimą:

Mes priimame dauguma populiariausi mokėjimo būdai per www.driftdevil.lt sąlyginio DEPONAVIMO.

Apie pakavimas:

Tikrasis paketo prekių gali skirtis nuo nuotraukos

Bet nesijaudinkite, Produktus yra tas pats,

Mes tiesiog pasirinkti labiau ekonomiškai efektyvi, laivybos išlaidų, jums mažesnę kainą.

Apie Laivybos:

Siunta bus paruošta per 3 darbo dienas, po mokėjimo ištrinamas, kaip ilgai, kaip pirkėjo informaciją ir pristatymo adresą patvirtino.Prašome suteikti teisę post code ir galiojantį telefono numerį, siekiant išvengti vėlavimo pristatymas.

1) Mes paprastai laivas DHL, EMS, ARAMEX --- galime pasirinkti labiausiai ekonominiais būdais-tarp jų ir už jus.

Jungtinių amerikos valstijų, Kanados, Australijos, Rusijos, Europos Šalių, yra mūsų leadin rinkoje.

2) Mes neturime laivas APO/FPO, P O BOX adresai.

3) atokioje vietovėje mokestis atmesti , adresai išvardyti nuotolinio valdymo srityse, DHL / UPS interneto svetainėje, bus už papildomą 30 JAV dolerių.

4) Brazilija, Rusija klientų prašome pasirinkti, EMS, taip, kad jis galėtų pralįsti pro muitinės greičiau.

5) Vidurio Lengva Šalių, Afrikos Šalimis, prašome pasirinkti ARAMEX laivybos kelią.

6) Saudo Arabija klientams reikia parodyti, kopiją/sukčiai imtuvo ID vyriausybės muitinės.

Importo Mokesčio:

Mes nesame atsakingi už BET kokius importo mokesčius, priskirtus mokesčių ar muitų nedelsiant.Jei sklypas yra grįžti atgal į mus dėl pirkėjo atsisakymo mokėti minėtus mokesčius, mes NEGALI išsiųsti siuntinį tol, kol pirkėjas visiškai šie mokesčiai ir mokėti VISUS grįžti ir vėl išlaidos.Pirkėjas negali atšaukti užsakymą arba prašymą grąžinti dėl aukščiau nurodytos priežasties.

Mes stengiamės padėti mūsų pirkėjams sumažinti riziką mokėti mokesčius.Kaip mūsų patirtis, 90% gali pasiekti pirkėjui nemokant jokių mokesčių ar tik nebus daug mokesčius, tokius kaip nurodo daiktą, kaip Nusipirkti Draugą, Vardu, ir jūs galite susisiekti su mumis toliau.

Grąžinimas ir Garantijos:

Visos prekės yra visiškai naujos, tiesiai iš gamintojo.Jei gavote nekokybišką prekę, prašome susisiekti su mumis per 3 dienas po to pasirašyti ant kvito.Mes grąžinsime arba pakeisti jį.

Grąžinti per 7 dienas nuo gavimo dienos gali būti grąžinti (pašalinti laivybos krovinių)

Grįžti per 20 dienų nuo gavimo dienos, gali būti pakeista(pašalinti laivybos krovinių).

Grįžti per 1 metus nuo pirkimo datos gali būti remontuojamos(pašalinti laivybos krovinių).

Tai yra klientų?atsakomybė mokėti grįžti pašto ir laivo prekės grįžti į jav.Mes atsiųsime atgal į savo išlaidas.

Visas ataskaitas, turi būti patvirtinti mūsų po tarnybos darbuotojai, mes neatsakome už bet kokią grįžti paketą, be išankstinio įspėjimo.

Ne sugedęs grįžta, ten bus administravimo mokestis taikomas.

Mes siūlome VIENERIŲ Metų Gamyklos Garantija (priedai nepridedami).

Garantija bus anuliuotas kaip:

(1) Žala dėl: Netinkamo drabužiai & ašara, purvo, netinkamai, netinkamo montavimo ar eksploatavimo, nepriežiūros, nelaimingų atsitikimų.

(2) Bet kokius nuostolius, atsiradusius dėl netinkamo pakuočių, kai pirkėjams grąžinti prekę mums.

(3) Jeigu turtas buvo išardyta arba taisomas teisių neturintis asmuo.

Apie Atsiliepimą:

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Jums taip pat patiktų