Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Sekso žaislas, sekso žaislas, sekso žaislas, sekso žaislas, sekso žaislas

Sekso žaislas, sekso žaislas, sekso žaislas, sekso žaislas, sekso žaislas

Sekso Žaislai

    €15.11
    • (1)

SKU: w101968

Žymos: mano sekso žaislai, anime sekso žaislas vyrams, žadintuvas lytis, sekso žaislas, sens sekso žaislai, sex stroker, vyrų masturb, lelo sekso žaislai, sekso žaislas varpos čiulpia vyrams, adlut.

Specifikacija:

  • Elemento Tipas: Masturbators
  • Kilmės: ES(Kilmės)

Puikus masturbacija, džiaugsmo Taurės masturbuojantis puodeliai taps jūsų puikus kompanionai bet kokiai progai.

Pagamintas su TPE yra minkštas ir lankstus, puikiai tinka jis tiktų formos varpos ir suteikti jums asmeninį malonumą.Nepamirškite, kad pojūčius, kad padidinti, turite naudoti savo mėgstamus vandens, tepalo prieš kiekvieną naudojimą (N-506).

Valyti savo masturbator, jums tik reikia naudoti kai šiltas vanduo ir geras žaislas cleaner (n-507) ir sausoje gerai.Jei ejakuliacija įvyko viduje imti rankovės ir valyti ją gerai, jei tai įvyko ne, tai ne, reikia jį pašalinti, tiesiog naudokite valiklį, ir kai šiltas vanduo.

Vyrų masturbacija turi daug naudos sveikatai, ir čia mes pateikiame jas jums: Sumažina galimybę prostatos vėžio.Tai natūralus atsipalaiduoti, pabandykite tai po įtemptos darbo dienos ar tiesiog maloniai praleisti popietę, ar dieną, ar naktį?Arba 3. Su reguliariai naudoti šias puodeliai pagerinti judumą sperma gali būti vertinamas.Ačiū, kad ejakuliacija, daugelis bakterijų turime organizme yra išsiųstas, valymo ir sugebėti išvengti infekcijų.Bet geriausias iš visų yra padidinti laimės dėka spaudai dopamino ir oksitocino, kad ji išlaisvina mūsų smegenų pasiekti ekstazę.

Savybės: Makšties formos Medžiaga: TPR suav, lankstus ir saugus kūnui be ftalatų Lengva valyti Skverbtis realus Daugkartinio naudojimo

Jums taip pat patiktų