Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Vasaros Black, Gothic Punk Rock Drabužių Pieštuku Sijonas Derliaus Moterų Kultas Drabužių Aukšto Juosmens Midi Bodycon Sijonai

Vasaros Black, Gothic Punk Rock Drabužių Pieštuku Sijonas Derliaus Moterų Kultas Drabužių Aukšto Juosmens Midi Bodycon Sijonai

Nuosėdos

    €12.58 €13.98
    • (1)

SKU: w101777

Žymos: sijonas moteris, medžiaga rock, latekso pynimas, punk rock, apranga rave, led pieštukas, black midi sijonas, juoda pieštuku sijonas, 7xl mini sijonas, holografinis dėvėti.

Specifikacija:

  • Modelio Tipas: Kietas
  • Lytis: MOTERIS
  • Apdaila: Siuvinėjimo
  • Talėja: imperija
  • Medžiaga: Spandex
  • Siluetas: Pieštukas
  • Modelio Numeris: 341
  • Suknelės Ilgis: Kelio Ilgis
  • Prekės Pavadinimas: mačo karalienė

Prekės Kodas:

355

Medžiaga:

poliesteris+spandex

Spalvos:

daug spalvų u pasirinkti

Dydis:

S: Liemuo 64-71cm, Hip-81-94cm Ilgis 58cm

M: Liemuo 67-74cm, Klubų 86-100cm Ilgis 58cm

L: Liemuo 70-79cm, Hip-90-106cm Ilgis 59cm

XL: Liemuo 77-82cm, Klubų 95-110cm Ilgis 60cm

Svoris:

Apie 200 g

Būklė:

100 Nauja

Quanlity:

1 VNT

Konvertavimas:

1 mm = 0.0394 colių; 1 colis = 25.4 mm

Šiltas Dėmesį:

Mes siūlome sekimo numerį, kai išsiunčiamos

Pirmiau minėtos priemonės duomenis tik jūsų nuoroda,ten turėtų būti 2-3cm klaidų riba

Pastaba : Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose, bet ne pačią veikimą įvairiomis įstaigomis, kaip ant modelio.Ačiū!

Pristatymas

Šiuo metu mes galime išsiųsti parckage visame pasaulyje!

Gerbiami klientai, jei vežimas yra vėluoti dėl force majeure ir jūs counldn ne gauti produktai, kaip apibrėžta bendrojo metu, jūs taip pat gali užduoti mums išplėsti savo apsaugos laiką.Jokių abejonių apie siuntos, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes džiaugiamės, kad išspręsti šią problemą už jus.

1. Kinija Post ------Ji yra numatytoji pristatymo metodus visus užsakymus, mes paprastai laivas, siekiant pirkėjui Kinija Paštu.

2. e-Pakelis -------- JAV.Jungtinė karalystė.Australija, Prancūzija, Norvegija, Kanada, Izraelis, Ukraina, Rusijos Federacija, Saudo Arabija.

3. Ruston Express --- rusijos Federacija tik.

4. TNT, "FEDEX", DHL --Jos yra neprivalomos, laivybos metodai pirkėjų užsakymus, greičiau laivybos ir daugiau postages.

Grįžti & Grąžinti

1. Jei esate nepatenkinti mūsų prekes galite prašyti grąžinti, arba grąžinti pinigus per 7 dienas po to, kai jūs gaunate prekes.

2. Jei prekės turite receiveing ne pats, kaip ir aprašymas, ir neturi jokių kokybės problema, pateikite mums įrodymų, po mūsų patvirtinimo, jums leidžiama turėti protingą grąžinti arba grąžinti už keistis.

Atsiliepimų

1. Jei esate patenkintas savo pirkiniu ir mūsų paslaugų, mes nuoširdžiai linkime, kad jums galėtų suteikti mums puikių atsiliepimų, ji padės mums padaryti daug geriau šią funkciją, esame labai dėkingi už jūsų teigiamų atsiliepimų ir jūsų paramos.

2. Prekės visos geros būklės, prieš mums siunčiama tai, jei buvo kokių nors defektų prekes, kai ją gavote, tai gali būti dėl tranzito, prašome susisiekti su mumis kuo greičiau mes padarysime viską, kad suteikti jums tinkamą sprendimą.

Susisiekite Su Mumis

Gerbiamas kliente, dėkojame, kad lankotės, jei jūs turite kai kurie klausia ar klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis elektroniniu www.driftdevil.lt pranešimą, mes paprastai atsakyti į jums per 24 valandas.

Pastaba: Jei jūs mums pranešimą sekmadienį arba mūsų teisinės atostogų, atsakymas gali būti vėlu, mes jums atsakyti jums kuo, kai mes dirbame, mes labai vertiname jūsų kantrybę ir bendradarbiavimą.

Biuro Vieta: GuangZhou, Kinija.

Darbo Laikas: 9:30 am---6:30 pm (GMT+8) , Mondy---šeštadienis.

Jums taip pat patiktų