Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Silikono Šunų Šėrimo Laižyti Mat Šunelis Šėrimo Maisto Dubenėlius Mažylis Sulėtinti Valgymo Finansuojančiojo Patiekalas Žarnyno Išvengti Nutukimo, Šunų Reikmenys

Silikono Šunų Šėrimo Laižyti Mat Šunelis Šėrimo Maisto Dubenėlius Mažylis Sulėtinti Valgymo Finansuojančiojo Patiekalas Žarnyno Išvengti Nutukimo, Šunų Reikmenys

naujas

    €4.36 €5.12
    • (3)

SKU: w100957

Žymos: lovos šuo, aitvarai šunys, finansuojantysis žuvys, rd290, ryšiai augintiniai, pet dubenį 5, dubuo šuo, dubenėlį ryžių, pro šuns dubenėlyje, tipo šunų maisto dubenėlį.

Specifikacija:

  • Taikoma Šuns Veislė: Universalus
  • Tomas: 800g
  • Tipas: Šunys
  • Elemento Tipas: Dubenys
  • Medžiaga: Plastikiniai

Lėtai Valgyti Dėklas + Laižyti Plokštelės Rinkinys

Tai pet stalo komplektą įeina 2 lėtai valgyti padėklai sauso maisto ir 2 laižyti padėklai šlapio maisto, veiksmingai lėtina valgymo greitis šunis ir kates, ir jūsų augintiniai valgyti sveikiau.

Nuimamas & Surinkti Dizainas

Laisvai surinkti dizaino, kad jie gali būti naudojami kartu arba atskirta į kelias plokštes, pagal jūsų poreikius. (Pastaba: Prašome atkreipkite dėmesį į poziciją ir kryptį užsegimas kai montavimas.)

Maistinė Medžiaga

Pagaminti iš maisto kokybės plastiko ir silikono medžiagos, lengva valyti, saugus naudoti kasdien ir patvarus, ilgalaikis naudojimas.Lėtai finansuojančiojo kaušeliai gali padėti savo šunis, sumažinti nuobodulio, gerina virškinimą, užkerta kelią chocking ir nutukimas dėl greitai valgyti.

Mėgaukitės Maudymosi & Viliojimo

Galite taikyti kai kuriuos žemės riešutų sviestas, jogurtas, ir moliūgų tyrės į laižyti plokštelę ir tada klijuoti į tinkamą paviršiaus, leiskite šuniui laižyti maistą, atitraukti jų dėmesį per maudymosi arba viliojimas.

Ludakula

    5
2020-08-27

Tal cual como en las fotos. Excelente producto

Kevintje Kevinn

    3
2020-12-21

Too small for men dogs but okay for the Cats

Gonzo Martin

    1
2020-09-17

On the outer packing stood my address but in the packet sat very slightly different what someone else mean was

Jums taip pat patiktų